top of page

"Izjemna delavnica z izjemno učiteljico. Globoka, transformativna, očiščujoča in osvobajajoča. Za vsako žensko, ki želi živeti sebe."

Patricija

galina-n-AgWVcQz1bOA-unsplash.jpg

Ženski intenziv s Tino

Pot Maternice

Polna Sebe. Ljubeča. Pristna.

Vzpon radikalne ljubezni

Pot Maternice

Je kotel, je svetišče in je prostor prastarega ženskega notranjega dela, predanega na moderen način. Vanj se ženska odloči potopiti... ali ne. Zanj si vzame čas... ali pa si ga ne. Izkušnja kaže, da v to delo vstopiš le s pogumnim "ja"... sicer se vrata niti ne pripró.

 

Uvodni ciklus Pot Maternice učim od leta 2018. Je v praksi preverjen, osupljivo delujoč preplet psihologije odnosov in magije učenja o maternični zavesti ter intenzivnega samoraziskovanja ter emocionalno-energijskega zdravljenja, ki poteka v varnem, intimnem, profesionalno vodenem ženskem Krogu.

"Tinina delavnica je iniciacija v življenje odrasle ženske, ki je v globokem stiku s tem, kar je in s tem, kar čuti. Od tebe zahteva, da se soočiš s svojo senco, da sprejmeš popolno odgovornost za svoje življenje, kar sicer ni vedno ravno prijetno, prinaša pa darove prizemljenosti, povezanosti s sabo in ljudmi okoli sebe. V preteklosti sem obiskala par drugih 'spiritualnih'
delavnic. Tinina je prva, ki so ji sledile vidne in otipljive spremembe v mojem realnem življenju." 

Kaja 

Pot Maternice je proces učenja, samoraziskovanja in notranjega zdravljenja, ki steče skozi celo tvojo žensko bit
Delo poteka skozi niz lekcij, psihospiritualnih praks in poglobljenega samoraziskovanja

 

Opravljamo ga v majhnem, varnem, vodenem in zaprtem ženskem Krogu.

 

Ta subtilen proces aktivacije maternične zavesti teče s pomočjo:

 • spoštljive ženske prisotnosti,

 • moči energijskega polja, ki jo razvije zavestno ustvarjen ženski Krog,

 • globokega, varnega in temeljitega čustveno-energijskega ter mentalnega dela​

"V teh dnevih sem spoznala, kako lepo je biti spet doma. V svojem telesu. Z ljubečo držo postavljam stvari na pravo mesto. Izjemno močna energija žensk preobrazi najmanjše atome našega bitja. Povrne izgubljene delčke sebe in ti da moč. Čutim svojo gracioznost in veselje do življenja."

Suzana

Pot Maternice je alkimistično notranje potovanje sodobne Ženske. Je ekspanzija maternične zavesti, ki sestoji iz priprav na spust v podzemlje, ki mu sledi delo s sencami in odcepljenimi darovi, ter ponovna vrnitev v tvojo Celostnost.

Ekspanzija tvoje samosvojosti in samozavesti

Aktivacija maternične zavesti steče skozi tri korake:

I. Priprava

To je telesno in energijsko najbolj zahteven, a hkrati očiščujoč del Tvojega in našega notranjega potovanja

Prvi korak je priprava - telesna, čustvena, mentalna. Sem spada energijska aktivacija tvojih telesno-energijskih centrov moči, ki ji sledi temeljito soočenje z osebno in kolektivno zgodbo tvoje ženskosti.

 

Učimo in kontinuirano utrjujemo energijsko sidranje v telesu, ki je osnova vseh zdravilnih in kreativnih procesov, ki sledijo v Krogu in v tvojem življenju. 

 

Po tem koraku, ki traja dva dni, so tvoje telo, um in duša pripravljeni na naslednji naravni korak. 

II. Zdravljenje

To je čustveno najbolj bogat in mentalno intenziven del Tvojega in našega notranjega potovanja

Drugi korak je zdravljenje. Približno tri dni postopoma, temeljito in varno delamo:

 • z linijami ženskih prednic

 • z vzorcih moških energij v tvoji psihi,

 • z vzorci ženske energije v tvoji psihi,

 • na tvojih osebnih mejah

 

Ta del poti te vodi še k jasnejši razmejenosti do energije, potreb, čustev in vedenja drugih ter hkrati v globlje občutenje ljubečega povezavanje z njimi.

III. Odpiranje

To je najbolj magičen, podpirajoč in osvobajajoč del Tvojega in našega notranjega potovanja

Tretji korak je odpiranje.

 

Odpiranje je ponovno vzpostavljanje večdimenzionalnih ustvarjalnih  procesov, ki jih nosi aktivno polje maternične zavesti.

 

S tem, ko se boš v Krogu naučila prisluškovati svoji globini in boš drugače gledala na marsikaj, kar se ti dogaja v življenju, se boš vedno lažje poslušala, jasneje se boš občutila ter vedno več boš delovala v skladu z naravo resnične Sebe. ​In kar sledi pristnosti, je vedno lahko zgolj... dobro. Izobilje. Ljubezen.   

Si pripravljena za na Pot?
Pot Maternice je intenziv učenja in notranjega dela

Najlažje si ga predstavljaš koncentriran, zelo aktiven umik v stik s sabo in svojo žensko zgodbo. Izkušnja je primerna za ženske, zbrane iz vseh vetrov, ki so in prizemljene in hkrati dojemljive za energijsko razsežnost življenja. Predvsem pa nameravajo aktivno delati s svojo žensko močjo na dolgi rok. Zavedajo se svoje ranljivost, aktivno rešujejo situacije v življenju, so odgovorne do sebe in drugih, hkrati pa čutijo, da res potrebujejo premik naprej in si želijo suport skozi novo okolje, drugačne ljudi, svežo inspiracijo, prevetrene perspektive ter praktična orodja, ki bodo podprla nov korak v njihovem življenju. Tak svoboden korak, kristalno čist in samozavesten, neskončno ljubeč izraz Duše.

"Pot Maternice je čudovita delavnica, ki bo vsaki ženski, ki čuti, da mora 'nekaj narediti zase' pomagala in ji omogočila, da se spremembe začnejo. Atmosfera na delavnici je super in jo še kar nekaj časa pogrešaš. Delavnica odkriva vse skrite in pozabljene ženske aspekte in te uči, kaj smo, in da smo lahko točno TO, kar pač smo."

Izabela

Na to "notranje potovanje" se boš brez težav odpravila v kolikor:
 • Si lahko organiziraš čas zase.

 • Zmoreš biti in fizično in mentalno aktivna več dni zapored. 

 • Si želiš imeti čas in prostor za notranje delo. 

 • Si razmišljujoča - verjetno veliko že veš, hkrati si odprta za učenje.

 • Želiš sodelovati v skupini žensk; ni nujno, da ti je ob misli na to ful udobno ;)

 • Finančna obveznost za delavnico ti predstavlja obvladljiv izdatek.

To so osnovna priporočila, napisala sem jih iz izkušenj. Vse smernice glede našega dela si boš itak lahko v miru prebrala v dokumentu, ki ga dobiš skupaj z elektronsko prijavnico. Smernice sodelovanja na delavnici in v skupini žensk so namreč povsem jasne; vsaki posebej in vsem nam skupaj omogočaj res vrhunsko delo.

Kako poteka uvodni ciklus  Pot Maternice?

Delo je usmerjeno in strokovno vodeno. Poteka v majhni, varni in zaupni skupini žensk. Časa je dovolj in za skupino in za vsako udeleženko posebej.

 

Skoz naše dni se boš umaknila v svojo Prisotnost, se povezala v Krog, slišala izvirne lekcije o naravi ženske duše ter poglobljeno raziskovala tvojo žensko zgodbo - zgodbo sebe kot ženske, ljubimke, matere, hčerke, kreativke.

Uvodni ciklus Pot Maternice je sestavljen iz:

 

 • Dveh (2) 3-dnevnih delavnic s Tino in skupino  

 • Dveh (2) online integracijskih srečanj s Tino in skupino 

 • Tvojega samostojnega dela doma 

Skupina - Krog - običajno šteje 9 žensk in mene. Je ista od začetka do konca. Prva dva modula delamo v Novi Gorici, v prostorih naše Psihoterapije Božič; delo je celodnevno in poteka od jutra do večera (9h do 19h). Online srečanji sta "integracijski" in krajši (90 min), namenjena tvoji podpori pri sidranju naučenega in spoznanega v vsakodnevno življenje. 

Več o tem, kako poteka delo na delavnici?

Uvodni ciklus Pot Maternice je inteligenten, predvsem pa v praksi preverjeno učinkovit preplet:

 • Poglobljanja stika s Sabo s pomočjo ženskega Kroga.

 • Izvirnih psihospiritualnih lekcij iz psihologije ženske in maternične zavesti.

 • Raziskovanja tvojih psihospiritualnih razvojnih tematik.

 • Vodenih notranjih potovanj,

 • Učenja energijskih praks za stik s svojo globinsko naravo.

 • Podpore za prenos naučenega v vsakodnevno življenje.

Na voljo ti bodo mir, čas, orodja in podpora prostora, ki je odprt za raziskovanje vzorcev tvoje ženskosti in varne procese notranjega zdravljenja. 

tvoje hoje,

tvoje golote,

tvojih misli in glasu,

tvoje popolne notranje avtoritete.

"Moja izkušnja je, da je smiselno priti na delavnico z neko konkretno namero, temo, problemom, ki ga želiš spustiti skozi kolesje in mehkobo delavnice. Absolutno te bo delavnica podprla na tistih področjih, kjer podporo iščeš in potrebuješ; močno te bo povezala s tvojo lastno globino, močjo in milino. Tina, ki je silovito in strašljivo kompetentna, te bo peljala varno in nežno, prav gotovo pa ne bo zate nosila nobenega tvojega nahrbtnika. V procesu delavnice se močno zaveš svojega lastnega sedla in kakšen užitek postane ježa, ko se ugnezdiš v njem. Dobiš ogromno uporabnih orodij in strategij, osupljivo preprostih in logičnih, ki so uporabna v takšni meri, kot jih dejansko potem uporabiš. Delo nadaljuješ in utrjuješ po delavnici sama doma, raziskuješ dalje."

Vita

Telo.

Moški.

Ženska moč.

Ta proces je uglašen na Žensko in za Žensko, ki:

 • je odprta, pogumna in iskrena, 

 • se vsekakor ne boji pogledat vase, ampak to išče,

 • ker išče bližino, ljubezen in kreativno rast.

 

V Krogih sedimo skupaj ženske, ki razumemo, da smo nadodgovorne za svoj lajf - za svojo lastno energijo in zavest ter želimo živeti to Življenje popolnoma take kot smo in to čeprav ne zaupamo vase in čeprav se v enem delu vsakič znova bojimo, da bomo zaradi tega ponižane in zasmehovane. Naša naloga je, da se naučimo krotiti svoje sence in vsakič znova vstopati v svojo Svetlobo.

#samosvôja

"V trenutku, ko sem vstopila v Tinine prostore, sem v sebi začutila, da sem prišla domov; v prostoru je vel občutek miru in tisti občutek, ko se zares počutiš dobrodošla in sprejeta. In ta občutek se mi je skozi delavnice ne samo potrdil, ampak gradil in rastel. Tina ima tisto nekaj, kar je zame pri terapevtu zelo pomembno: drži prostor, ne sodi, empatično posluša, jasno se izraža in govori iz srca. Vse to je zame temelj na katerem lahko zaupam in se prepustim procesu."

Breda

Pot Maternice tipično prinese 

Evolucijo.

 • ​Zaznavo sebe kot Dragocene in Enkratne

 • Ljubezen do svojega telesa

 • Zdravljenje ran povezanih s čustveno zapuščenostjo

 • Ključne spremembe v intimnih odnosih

 • Odpiranje Dobremu, užitku in izobilju

 • Še boljše postavljanje meja v odnosih

 • Energijsko pretočnost

 • Še globlje zavedanje svoje Duše in delovanje v skladu z njo

 • Ustvarjalnost, ki ji je vseeno za mnenja kogarkoli

 • Zdravilno perspektiva časa in prostora, v katerega smo inkarnirane

 • Sprejemanje sebe, no matter what

Samofuckingzavest.

Radikalna ljubezen.

To je že sedma (7) izvedba Poti Maternice. Iz izkušenj vemo, da s tem delom...

Ženske, med drugim, dobijo in izkusijo:

 • Zdravljenje - na tistih delih življenja, ki zdravljenje potrebuje in za katere se odločijo, da jih "prinesejo" na delavnico.

 • Praktična orodja (energijske prakse) za ohranjanje neprekinjenega stika s sabo, ki jih lahko uporabljajo še leta in leta.

 • Globlje občutenje in širše razumevanje konfliktnih odnosov z moškimi.

 • Notranjo moč za drugačno ravnanje v odnosih. 

 • Skoncentriran, ljubeč pregled svoje ženske zgodbe v tem življenju. 

 • Celostnost razumevanja odnosov in družbo, v kateri živimo.

 • Izkušnjo tovarištva v Krogu.

 • Inspiracijo za konkretne, ljubeče spremembe v življenju.

 • Push za kreativne projekte, ki jih odlašajo že sto let ;) 

Kar v praksi pomeni:

 • Da nehajo skrbeti za odrasle, ki znajo ali bi morali skrbeti zase.

 • Znajo se ustavit daleč preden bi bile povsem izčrpane.

 • Konec je nespoštovanja do sebe in do drugih.

 • Niso več na razpolago za projekcije.

 • Opustijo nesmiselne boje v odnosih.

 • Nehajo spreminjat druge.

 • Veliko bolje poslušajo in sebe in druge. 

 • Razčistijo se dileme kot so npr. "ostati ali oditi"

 • Veliko manj sekiranja za stvari, na katere realno nimajo vpliva.

 • Veliko več ljubezni in fokusa za vse, kar absolutno je njihova odgovornost.

Kotizacija

Plačilo je možno ali v enkratnem znesku ali po delih; izbiro boš označila v elektronski prijavnici:

 • (9) obrokov po EUR 150 + 22% DDV (1. obrok ob prijavi in 8 mesečnih)

 • (5) obrokov po EUR 260 + 22% DDV (1.del ob prijavi in 4 mesečni)

 • (3) obroki po EUR 420 + 22% DDV (1. obrok ob prijavi in 2 mesečna)

 • Enkratni znesek EUR 1200 + 22% DDV (ob prijavi)

Kaj vse prejmeš?

I. Šest (6) intenzivnih dni notranjega dela

Delo s Tino in Krogom v Novi Gorici je preplet:

 • samoraziskovanja,

 • skupinskega dela,

 • energijskih praks in

 • izvirnih učnih lekcij.

 

Delo teče v varni, vrhunsko vodeni skupini žensk, kjer se po naših izkušnjah vsakič znova razvije duh iskrenega tovarištva in srčne podpore. V teh šestih dneh, ki jih preživimo skupaj, ter v tednih pred, med in po srečanjih, v bistvu narediš konkretno notranjo generalko tvojega ženskega življenja ter s pomočjo energijskega dela postaviš nove, veliko globlje in stabilne temelje za naprej. 

II. Podpora po delavnici 

 • Dvoje (2) skupinskih online srečanj s Tino in skupino

 • Tinino pomoč pri organizaciji samostojnega dela ali dela v majhnih skupinah, odvisno od vsake skupine posebej

 • Smernice za delo po delavnici, ki jih dobiš v pisni obliki

III. Zvočne posnetke 🎧 #priceless

 • Zvočne posnetke živih učnih lekcij v Krogu, za katere ženske povedo, da so jim vir podpore, inspiracije, navdiha še leta in leta po zaključenem Krogu

 • Zvočne posnetke ključnih energijskih praks, ki so uporabne za nadaljnje samostojno delo doma (vse o tem na delavnici:)

IV. Plus...

 • Vsi ostali materiali, potrebni za sprotno kreativno delo

 • Tinini feedbacki + navodila za delo, prilagojene vsaki udeleženki

 • Sadje, topli napitke in ostale dobrote, za čas dela v Novi Gorici ;)

"Če želiš prebuditi to, kar v resnici si, je ta delavnica edina prava odločitev. Vsak vložek, tako časa kot denarja se resnično bogato povrne v obliki energije, svetlobe, občutka sebe."

Martina 

Poetična resnica o delavnici
Pot Maternice je najgloblja in najčistejša postaja naravne ženske notranje rasti. Je začetek dokončnega utelešenja ženske duše.

Pot Maternice je alkimističen proces prebujanja ženske moči, ki pelje skozi transformacijo osebnih in kolektivnih senc do vedno večjega zavedanja in kultiviranja tvoje Svetlobe. Je spust v Skrivnost in v resničnost Tebe, ki ga je zelo težko opisati... ga pa čutimo, nosimo in iz dneva v dan živimo vse, ki smo na Pot že šle... in nadaljujemo po njej, z zaupanjem... v temnih nočeh brez lune... v svetlih nočeh... srečnejše, polnejše, veliko bolj ljubeče do sebe, vseh, Vsega.

Raising of the full moon in a misty starry sky. Winter valley covered with snow..jpg

"Tina je nežna, sočutna, empatična, divja in gurujka, v enem kosu:) Vodi te skozi proces ozaveščanja in transformacije tvoje ženske esence, tako nežno in lahkotno, da se na koncu prebudiš kot Trnuljčica, prerojena, močna in hkrati ženstvena, v svoji osveženi koži. Pot Maternice je iniciacija naše uspavane ženskosti, ki smo jo iz različnih razlogov izgubile; je nazaj pridobljena moč, ki jo pogrešamo v katerem koli delu našega življenja: doma, v službi, v odnosih."

Klara

thomas-kelley-kZLaSWR-7J4-unsplash.jpg
Vprašanja?
Odgovori!
Datumi za  2024

Delo poteka najprej v Novi Gorici, dva vikenda od petka do nedelje, od 9h do 19h. Potem dodamo še online integracijska klica kot podporo pri prenosu naučenega v prakso. 

Nova Gorica

1.del:19.,20.,21. januar 2024

2.del: 2., 3.,4. februar 2024 

Online 🎧

3.del: 29. feb 2024 (18h, 90 min) 

4.del: po dogovoru (90 min) 

Q. Kako se prijavim?
Prijave 2024 Obrazec
Začni s prijavo

Vpiši tvoj email, poslala ti bom vse informacije, s katerimi moraš biti seznanjena, preden se odločiš, da se nam potem pridružiš 😉 Ta korak je neobvezujoč. Število mest na delavnic je omejeno; šteje vrstni red prijav.

Vpis le še do srede, 13.12.2023

Hvala! Link na elektronsko prijavnico bo pri tebi v nekaj minutkah!

"Delavnica, pravijo, ti prekriža pot, ko jo zares potrebuješ. Upoštevaj namig in se odloči zanjo. Ni lahko, o ne, nihče ne pravi, da ne bo solz in da srce ne bo zares bolelo... Ampak je spoznanje o boljšem življenju tako lepo, da se splača. Če se kaj splača narediti za sebe je to, da se spustiš v to skušnjavo. Spremeni te. Na bolje. Verjemi."

Darja 

Q. Tina, ok, še enkrat... Maternica... zakaj??

Maternica ni "samo" telesni organ. Maternica menstruira in nosi otroke, hkrati pa je precej več. Je generator ženske organske psihospiritualne moči. Je energijska posoda. Je eden izmed ključnih centrov zavesti v telesu, podporni in temeljni, in brez njenega optimalnega delovanja je življenje ženske običajno borba, muka in celo trpljenje. Izkušnje kažejo, da imamo ženske, ko nismo povezane s tem centrom kronične težave z občutkom lastne vrednosti, postavljanjem meja in kreativnostjo, za katero se zdi, da je ni ali da je kot da ne more bit, saj nekako ne more "zaživeti".

Q. Zaradi operacije nimam več fizične maternice.

Skoraj na vsaki delavnici je z nami ženska, ki so ji iz takega ali drugačnega razloga predlagali, da si odstrani maternico. Pomembno je, kako si ti s tem. Po mojem mnenju, psihospiritualno gledano, odstranitev maternice ni isto kot odstranitev kateregakoli drugega telesnega organa. Opažam, da že za medicino "preprosti" fizični posegi v ta del telesa lahko sprožajo niz čustvenih, mentalnih in spiritualnih odzivov, kaj šele sama odstranitev maternice... Če ženska zavestno predela to izkušnjo, jo lahko vodi v globoko stik s sabo. Tako da: tudi ko maternice ni več v telesu, ostaja njen energijski zapis in to je to, kar rabiš za delo na Poti Maternice. Toplo dobrodošla!

Q. Sem noseča! Lahko pridem na delavnico?

OMG, to pa je za praznovat!! Iskreno čestitam in ti želim čudovito nosečnost! Glede delavnice pa je tako, da je velik del dela v Krogu emocionalno-energijsko delo, ki je sicer čudovito in osvobajajoče, je pa lahko precej intenzivno tudi za telo in res ni primerno v času nosečnosti, zato ga vedno prestavimo na kasnejši čas, enkrat po nosečnosti oz. ko je dete že dovolj veliko, da zanj lahko poskrbijo drugi, ti pa se spet lahko bolj v miru posvetiš tudi sebi. Moja izkušnja je, da je fajn, da s tem delom počakaš vsaj toliko, da otrok samostojno hodi in je... in bo! Srečno! 😉

Q. Kako prepoznam, da bi lahko imela  "problem" z Maternico?

Verjetno že tako ali tako čutiš marsikaj, ko bereš vse te stvari. To je prvo, saj je tvoja intuicija. Ženske, ki jih "najde" povabilo na Pot Maternice, imajo za sabo različne zahtevne preizkušnje, ki se odslikavajo v odnosu do tega, kar je najbolj "njihovo" - v odnosu do sebe in svojega telesa, ter seveda v odnosu do moških in žensk. 

Odnos do sebe

 • Poznaš občutek, da ne spadaš nikamor

 • Rada si sama s sabo, hkrati pa poznaš strah pred zapuščenostjo

 • Strah, da ti nikoli ne bo "uspelo" (partnerstvo, starševstvo, kariera)

 • "Samo še to potrpim..."

 • Obdobja sramu, krivde, mentalnega kaosa +/ali navalov hudega dvoma vase

 • V preteklost si imela izkušnjo odvisnosti (hrana, droge, etc.)

 • V preteklosti si imela obdobja depresij 

 • Ti je važno, kaj rečejo drugi o tebi in to bolj, kot bi si upala priznati

 • Poklicno ne daš od sebe, kar veš, da bi lahko

 • Po vseh teh letih dela na sebi ne razumeš, zakaj se počutiš tako prazno!!

Odnos do telesa

 • Telo ti je zelo pomembno 

 • Telo in skrb zanj ti je hkrati nekako odveč

 • Pogosto si zaskrbljena za svoje telo

 • Zagovarjati si znala "disciplino brez izgovorov" 

 • Obtožuješ se, ker nisi dovolj disciplinirana, "lepa", fizično močna

 • Veliko časa gre za "zdravo življenje" 

 • Veliko časa razmišljaš, kako bi telo popravila, spravila "v red"

 • Preobremenjuješ se in ne odnehaš, čeprav ti telo kaže znake utrujenosti

Odnos z moškimi

 • Zakompliciran!!!!!!

 • V odnosu ali samska - hrepeniš po globljem stiku, ki pa ga ni in ni

 • Vsakič znova te razočarajo...

 • Očeta si se izogibala, bil ti je tuj ali strašljiv

 • Kot punčka si imela očeta, ki ni čustveno skrbel zate

 • Imaš izkušnje s telesnim, čustvenim, spolnim nasiljem s strani moških

 • Mora biti pač tako kot on hoče...

 • V odnosih z moškimi hitro izgubiš sebe

Odnosi z ženskami

 • Ne počutiš se udobno v ženski družbi

 • Čeprav se ti zdi, da bi jim "morala" zaupati, jim ne

 • Ženske doživljaš kot tekmice

 • Mama ni znala poskrbeti zate

 • Mama ni bila srečna

 • Mamo si izgubila zgodaj (pred 25.letom)

 • Stik z mamo se čuti kot dolžnost ali breme

Poseben del naše osebne zgodbe pa seveda predstavlja vse, kar je povezano z našo osebno izkušnjo telesnega in ženskega... ženskega ciklusa, časa nosečnosti, porodov ter samega doživljanja spolnosti. Ženske velikokrat odrastemo kot povsem odtujene od teh delov in izkušenj sebe in na delavnicah vsakič znova vidim, da leta in leta niti ne dojemamo, kako ranjene pravzaprav smo.

Ženski ciklus & rodila

 • Nimaš več fizične maternice, a s tem nisi pomirjena

 • Če bi lahko, bi "ukinila menstruacijo"

 • Imela si umetne ali spontane prekiniteve nosečnosti

 • Imaš za sabo zahtevne nosečnosti ali težke poporodne izkušnje (depresija, etc.)

 • Raziskuješ globlje psihološko in spiritualno ozadje fizioloških težav z rodili 

Seksualnost

 • Greš v seks, ker je "pač treba" (to si misliš in ne govoriš o tem)

 • Telo kot da ne občuti res užitka v tesnem, spolnem stiku

 • Partnerja/ partnerko imaš rada, ampak se ne moreš sprostiti

 • Imaš izkušnjo kršenja tvojih osebnih meja skozi spolnost

 • Med seksom je tvoja glava drugje, ne moreš biti "pri stvari"

Na delavnici Pot Maternice vstopamo v pradavni stik z notranjo žensko močjo, delo pa je prilagojeno zavesti moderne ženske ter predano v suportivni, negujoči obliki. 

Q. Kaj Pot Maternice absolutno ni? ❌

Ni skupinska psihoterapija

Ni primerno energijsko delo za nosečnice

Ni panacea aka "zdravilo za vse"

Ni del verskega ali religioznega sistema

Ni del izobraževalnega sistema, formalnega ali neformalnega

Ni delo s kakršnimikoli substancami tipo psihadeliki 

Ni učenje o menstrualnih ciklih

Ni blagoslavljanj" maternice

Ni delo z mišicami medeničnega dna

Ni yin joga

Ni delo z "jajčki"

Ni dihanje z jajčniki

Ni tantrična zadeva

Ni "krožek za boj proti moškim"

Uvodni cikel "Pot Maternice" hkrati tudi:

 

❌ Ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje

❌ Ni zamenjava za individualno psihoterapevtsko delo

❌ Ni namenjeno reševanju kriznih duševnih stanj

Q. Kako vem, da je moj čas za Maternico?

Veš. 

Ženske običajno povedo, da že ko izvedo za to delavnico, začutijo, da se je nekaj v njih odzvalo. Povabilo se jih dotakne. In začnejo z notranjim delom. Vesela sem tvoje prijave 🤍

Q.  Ta proces bi delala individualno.

Bistvo Poti Maternice je, da znotraj energijskega polja zavestno postavljene in vodene skupine poglobiš zavedanje svoje notranje moči; da se ti učiš delati sama s svojo energijo; da si inspirirana, teoretično in praktično, kako delati s to močjo, ki biva v tebi... na spiritualnem, mentalnem, čustvenem in telesnem nivoju. Delo z maternično zavestjo je specifično učenje in zdravljenje ter poteka v ženskem Krogu.

Q.  Moje partnerke so ženske.

Delo je usmerjeno na naravo tvoje ženske biti in ta ostaja taka kot je ne glede na to, kakšna je tvoja spolna preferenca ali usmerjenost. V kolikor čutiš, da je to delo zate, se vsekakor prijavi in se veselim srečanja s tabo!

Q. Imam inteligentno vprašanje...

Ki ga ni tu?

Absolutno!

Piši mi, dobiš me na info@psihoterapijabozic.si

In seveda, toplo vabljena, da se nam pridužiš!

Tvoja mentorica

Tina Božič

Tina je izkušena individualna in skupinska psihoterapevtka. Je tudi mama, že leta srečno poročena s Samotom, s katerim sta starša dveh odraščujočih deklet. Kot psihologinja je začela z delom l. 2003, ko je še živela in delala  v Ljubljani. Od l. 2009 ima odprto zasebno psihoterapevtski prakso v Novi Gorici. Sodeluje z ženskami v celotnem rodnem obdobju, med nosečnostjo in postpartum ter v perimenopavzi in kasneje. Vse njeno delo se vrti okoli tega, da jim stoji ob strani, ko presegajo neljubeč odnos do sebe in drugih ter si zavestno kreirajo življenja po merah njihove Duše. Tina je sicer klasično izobražena psihologinja in psihodinamska telesno usmerjena psihoterapevtka, ki pa že leta z velikim veseljem nadgrajuje terapevtsko delo z neklasičnimi energijskimi pristopi.

Tina.jpg

"Delavnica Pot maternice je bila najlepše in najboljše darilo, ki sem si ga kadarkoli podarila. Šla sem tja brez pričakovanj in obenem polna upanja. In vsi upi na spremembe na bolje so se mi izpolnili v polnosti. Je res intenzivno delo na sebi in v relativno kratkem času sem dobila veliko uvidov in neprecenljivega znanja. Odprlo se je, tisto kar je bilo dolgo časa zaprto. Izjokala sem, kar je bilo za izjokat in se prebila čez temne dele sebe. Dobila sem vodila za nadaljne delo, ki se ga bom lotevala dobro opremljena. Zato delavnico iz srca, toplo toplo priporočam vsaki, ki jo pokliče. In neskončno sem hvaležna Tini za njeno delo!"

Kaja

psihoterapevtka (EAP), univ.dipl.psih.,

DEH® Certified Professional, EFT Level2, Womb Healing Practitioner

Email: info@psihoterapijabozic.si

Spletka: klik na psihoterapijabozic.si

Prijava na naše e-novice: klik tukaj 

bottom of page