top of page

DELO S TINO

 

Vse ima svoj čas. Vsak problem ima svojo rešitev. Običajno jih je več. Ljudje smo energijska bitja. Na najsubtilnejšem nivoju bivamo v polju neomejenih potencialov. Naše težave velikokrat niso preproste. Se pa sprememba lahko odvije drugače, kot smo si kdajkoli upali predstavljati. 

Začne se znotraj.

 

psihodinamska psihoterapevtka
Individualno delo - Tina
Partnersko delo s Tino Božič

Individualno delo z ženskami

 

 

Name se lahko obrneš zaradi čustvenih stisk v različnih okoliščinah. Ključna je želja, da razrešiš težave, ki te obremenjujejo, in hkrati pripravljenost na resno notranje delo. Psihoterapevtsko delo je proces notranjega raziskovanja, v katerem ozdravimo najgloblja ozadja stisk, ter se naučimo biti v stiku s seboj in prevzemati odgovornost za svojo energijo. Ta sposobnost se potem odzrcali v vseh aspektih našega življenja in sproža spremembe na bolje. 

 

Težave, ki jih imamo, namreč vedno nekje koreninijo. Povezane so z določenimi odnosi, dogodki in drugimi konteksti, ki so oblikovali naše energetsko polje. S tem so nezavedno oblikovani številniki vidiki odnosa do sebe, drugih in sveta.

 

Naše stiske so vedno zgolj pokazatelji globljega notranjega dogajanja. Telesne, čustvene, mentalne in duhovne težave le pokažejo na nerazrešene teme v nezavednem. Dokler najgloblji vzroki stisk niso razrešeni, do izboljšanja ne pride ali pa je le začasno. Zato je naša naloga, da razrešimo energijska ozadja, iz katerih izvirajo.

 

Glede na to, kaj potrebuješ, delava s preteklostjo, s sedanjostjo in odpirava nove opcije v prihodnosti. Najino delo lahko vključuje:

 

 • raziskovanje in predelavo nezavednih odporov do zdravljenja in dobrega počutja,

 • vzpostavitev stabilnega energijskega stika s telesom,

 • zdravljenje energijskih izvorov stiske iz sedanjega življenja, preteklih življenj in po prednikih,

 • učenje novih strategij razmišljanja in vedenja, ki spodbujajo tvojo rasti in s katerimi na dolgi rok ohranjaš stik s svojo resnico ter s tem ravnovesje iz dneva v dan.

Ena od resnic o življenju je, da so težki trenutki del življenja. Tega ljudje nimamo radi, ampak tako pač je. In prav v radikalnem sprejemanju življenja takega kot je - svetlega in temnega in palete vmes - je zapakirana tudi njegova lepota. Realnosti življenja se na dolgi rok nikoli ne moremo izogniti, lahko pa se naučimo v njej živeti. Hkrati pa imamo tudi vso pravico iz življenja umakniti vse tisto trpljenje, ki je nepotrebno ali izvira iz preteklosti, ki sama po sebi nikomur več res nič ne koristi. 

Moje klientke so v zadnjih nekaj letih skoraj izključno ženske. Ko se prvič srečamo, se velikokrat počutijo tesnobne, nemočne, brez volje.  Mogoče so zmedene, frustrirane ali povsem utrujene od neprestanih bitk, ki jih imajo same s sabo ali drugimi. Moja izkušnja je, da po določenem času, vsaka na svoj način in pogosto:

 

 • začnejo veliko bolje razumeti, kaj se z njimi dogaja, 

 • se povežejo s seboj, z občutki in čustvi,

 • zavzamejo spoštljivejšo in ljubečo držo do sebe,

 • izostrijo dojemanje sebe v odnosih, kar prinese s sabo veliko več miru in gotovosti,

 • oblikujejo povsem praktičen način, kako celostno skrbijo zase iz dneva v dan,

 • začnejo slediti svojim sanjam,

 • ozavestijo svoje poslanstvo.

 

Psihoterapija je delo. Več kot vanjo vložimo, več nam da. Zahteva čas, voljo in pripravljenost. Najino delo je učenje, kako zaupati samemu sebi in oblikovati svobodno življenje iz svojih najglobljih občutkov in zaznav. Predvsem pa pomeni veliko prakse tega, kako sprejeti, ljubiti in spoštovati samega sebe natančno takega kot si.

 

Moje delo je celostno in integrativno, sestavljeno iz principov globinske psihodinamske psihoterapije in modernih pristopov energijske psihologije, dela z dušo in maternično zavestjo. Vedno upoštevam, da smo ljudje kompleksna bitja, naše življenje pa ima več nivojev, od telesnega do duhovnega.

 

Pri ženskah vedno podpiram avtonomnost in suvrenost ter jih učim, da sta in avtoriteta in vodenje dostopna zgolj znotraj njih; moje delo je, da jim pomagam k jasnejši in čistejši zaznavi Sebe.

Terapije potekajo online ali v Novi Gorici

Že leta delam in terapije online in v Novi Gorici. V primeru, da prihajaš iz oddaljenejših krajev, je online delo vedno priporočena oblika dela, ker je praktična in prihrani ogromno časa in energije. Moja izkušnja je, da številnim ženskam ustreza kombinirano delo - včasih pridejo do Nove Gorice, včasih delamo online. To seveda ne velja, kadar živijo v tujini ali na drugem koncu Slovenije ali pa jim iz drugih razlogov povsem ustreza zgolj online delo. Lahko se srečamo "v živo" redko ali pa tudi nikoli. Vse je ok :)

 

Za online terapijo potrebuješ poleg dobre internet povezave zgolj miren in varen prostor, v katerem boš lahko za čas najinega dela povsem sproščena, kar predvsem pomeni, da ne boš popolnoma nič obremenjena s tem, kam se te sliši in kaj lahko rečeš. 

Vse nadaljne informacije in naročanje na prvi pogovor: klik tukaj

Energijska psihologija

univ.dipl.psih, psihoterapevtka (EAP), 

DEH® Certified Professional, EFT L2,

Womb Healing Practitioner

2024 jesen PM8.png
Ljubezen je dejanje, ki ga lahko vadiš
Psihoterapija Nova Gorica
Prijava na e-novice

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
bottom of page