DELO S TINO

 

Vse ima svoj čas. Vsak problem ima svojo rešitev. Običajno jih je več. Ljudje smo energijska bitja. Na najsubtilnejšem nivoju bivamo v polju neomejenih potencialov. Naše težave velikokrat niso preproste. Se pa sprememba lahko odvije drugače, kot smo si kdajkoli upali predstavljati. 

Začne se znotraj.

 

psihodinamska psihoterapevtka
Partnersko delo s Tino Božič

Individualno delo

 

 

Name se lahko obrneš zaradi čustvenih stisk v različnih okoliščinah. Ključna je želja, da razrešiš težave, ki te obremenjujejo, in hkrati pripravljenost na resno notranje delo. Psihoterapevtsko delo je proces notranjega raziskovanja, v katerem ozdravimo najgloblja ozadja stisk, se naučimo biti v stiku s seboj in prevzemati odgovornost za svojo energijo. Ta sposobnost se potem odzrcali v vseh aspektih našega življenja in sproža spremembe na bolje. 

 

Težave, ki jih imamo, namreč vedno nekje koreninijo. Povezane so z določenimi odnosi, dogodki in drugimi konteksti, ki so oblikovali naše energetsko polje. S tem so nezavedno oblikovani številniki vidiki odnosa do sebe, drugih in sveta.

 

Telesne, čustvene, mentalne in duhovne težave le pokažejo na nerazrešene teme v nezavednem. Dokler najgloblji vzroki stisk niso razrešeni, do izboljšanja ne pride ali pa je začasno. Naše stiske so vedno zgolj pokazatelji globljega notranjega dogajanja. Zato je naša naloga, da razrešimo energijska ozadja, iz katerih izvirajo.

 

Glede na to, kaj potrebuješ, delava s preteklostjo, s sedanjostjo in odpirava nove možnosti v prihodnosti. Najino delo lahko vključuje:

 

 • raziskovanje in predelavo nezavednih odporov do zdravljenja in dobrega počutja,

 • vzpostavitev stabilnega energijskega stika s telesom,

 • zdravljenje energijskih izvorov stiske iz sedanjega življenja, preteklih življenj in po prednikih,

 • učenje novih strategije razmišljanja in vedenja, ki spodbujajo tvojo rasti in s katerimi na dolgi rok ohranjaš ravnovesje iz dneva v dan.

 

Ena od resnic o življenju je, da so težki trenutki del življenja. Tega ljudje nimamo radi, ampak tako pač je. In v resnici je prav v radikalnem sprejemanju življenja takega kot je - svetlega in temnega in palete vmes - zapakirana njegova lepota. Realnosti življenja se na dolgi rok nikoli ne moremo izogniti, lahko pa se naučimo v njej živeti. Hkrati pa imamo tudi vso pravico iz njega umakniti vse tisto trpljenje, ki je nepotrebno ali izvira iz preteklosti, ki nikomur več ne koristi. 

 

Ko se prvič srečamo, se ljudje velikokrat počutijo tesnobni, nemočni, brez volje.  Mogoče so zmedeni, frustrirani ali povsem utrujeni od neprestanih bitk, ki jih imajo sami s sabo ali drugimi. Moja izkušnja je, da po določenem času, vsak na svoj način in pogosto:

 

 • začnejo veliko bolje razumeti, kaj se z njimi dogaja, 

 • se povežejo s seboj, z občutki in čustvi,

 • zavzamejo spoštljivejšo in ljubečo držo do sebe,

 • izostrijo dojemanje sebe v odnosih, kar prinese s sabo veliko več miru in gotovosti,

 • oblikujejo povsem praktičen način, kako celostno skrbijo zase iz dneva v dan,

 • začnejo slediti svojim sanjam,

 • ozavestijo svoje poslanstvo.

 

Psihoterapija je delo. Več kot vanjo vložimo, več nam da. Zahteva čas, voljo in pripravljenost. Najino delo je učenje, kako zaupati samemu sebi in oblikovati svobodno življenje iz svojih najglobljih občutkov in zaznav. Predvsem pa pomeni veliko prakse tega, kako sprejeti, ljubiti in spoštovati samega sebe natančno takega kot si.

 

Moje delo je integrativno, sestavljeno iz principov globinske psihodinamske psihoterapije in modernih pristopov energijske psihologije ter dela z dušo (soul work). Vedno upoštevam, da smo ljudje kompleksna bitja, naše življenje pa ima več nivojev - od telesnega do duhovnega.

 

Pri ljudeh vedno podpiram avtonomnost in suvrenost ter jih učim, da sta avtoriteta in vodenje dostopna zgolj znotraj njih. Pomagam pa jim k jasnejši in čistejši zaznavi tega. 

 

Za vse nadaljne informacije ter naročanje na prvi pogovor prosim piši na info@psihoterapijabozic.si (klik!)

 

Psihoterapevtka, univ.dipl.psih.,

DEH® Certified Professional,

Sacred Womb Practitioner,

EFT Level 2 Practitioner

Energijska psihologija
 
Ljubezen je dejanje, ki ga lahko vadiš
Psihoterapija Nova Gorica
Prijava na e-novice
pot maternice 2022 tina

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon