top of page
Pravno obvestilo

 

Copyright © 2015 Tina Božič in Samo Božič. Splošni pogoji uporabe spletne strani www.psihoterapijabozic.si.

 

Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu www.psihoterapijabozic.si. Vsi podatki, informacije in vsebine na spletni strani so vam na voljo pod pogoji oziroma z omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju.

 

Vsi podatki, informacije in vsebine na spletni strani so informativne narave. Vsi uporabniki uporabljate spletne strani na lastno odgovornost.

 

Na določenih mestih na spletni strani zbiramo nekatere vaše identifikacijske podatke. Uporabniki dajete te podatke prostovoljno.

 

Najina spletna stran vsebuje piškotke. Če jo želite uporabljati, se morate strinjati z njihovo uporabo. Več o spletnih piškotkih in o tem, katere piškotke generira najina spletna stran si preberite v obvestilu o piškotkih tukaj.

 

Na strani Naročenje zbirava s kontaktnim obrazcem sledeče identifikacijske podatke: ime, priimek, telefonska številka in e-naslov. Zagotavljava, da bova te podatke uporabila izključno za svoje potrebe in potrebe našega komuniciranja ter jih ne bova posredovala tretjim osebam. Po zaključeni komunikaciji na osnovi kontaktnega obrazca vpisane podatke zbriševa. 

 

Na ostalih straneh zbirava e-naslove uporabnikov, ki si želijo biti naročeni na najine e-novice. Zbrane podatke bova uporabila izključno za svoje potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših novicah, aktivnostih in drugih dogodkih ter drugih zanimivih vsebinah. S seznama se vedno lahko izpišete s klikom na povezavo v nogi poslane e-novice. Podatkov ne bova posredovala tretjim osebam.

 

Vse objavljene vsebine so v lasti podjetija Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p. ali Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p. Podjetji tudi upravljata s spletno stranjo.

 

Dovoljeno je nalaganje ter tiskanje vsebin in informacij z namenom ogledovanja in branja v nekomercialne namene. Brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika je prepovedano vsako prepisovanje, kopiranje, razmnoževanje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in vsebin s spletne strani v komercialne namene. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa na spletni strani za kakršnekoli drug namen, razen za izključno osebno, nekomercialno in domačo rabo. 

 

Uporabnikom si prizadevava zagotavljati nemoteno uporabo spletnega portala. Zaradi tehničnih razlogov (za potrebe vzdrževanja in/ali zamenjave opreme) si pridržujeva pravico do krajših prekinitev delovanja spletnega portala oziroma motenj dostopa, ne prevzemava pa nikakršne odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo spletne strani.

 

Podjetji, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala ali še sodeluje pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani, ne morejo biti odgovorni in ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetji tudi nista odgovorni za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do spletne strani, zaradi vašega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. 

 

Podjetji nista odgovorni za nikakršno morebitno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi nestrokovne uporabe informacij, uporabe nepopolnih informacij ali nezmožnosti uporabe informacij ter vsebin na spletni strani.


Podjetji Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p. in Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p. lahko vsebine, objavljene na svoji spletni strani www.psihoterapijabozic.si spremenita kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzemata nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vabiva vas, da še naprej z zanimanjem berete vsebine, ki jih objavljava na najini spletni strani.

 

Tina in Samo Božič

 

Tina in Samo Božič
bottom of page