O NAMA

 

Ljubezen je most med tabo in nama

Poznava se že mnogo časa.

 

V poznem otroštvu in mladosti sva bila sošolca, skupaj sva maturirala in ostala prijatelja. Sedaj sva starša, ljubimca, sodelavca in predvsem še vedno zelo dobra prijatelja.

 

V naši družini nas je bilo dolgo časa pet - midva, najini zlati punci in Bowie, naš srebrn mačkon, ki je govori tekoče angleško. Sedaj smo spet štirje, saj nas je Bowie v letu 2022 povsem nepričakovano zapustil in zdaj lovi in hrska brikete nekje za mavrico...

 

Vsak od naju ima za sabo svojo zgodbo, notranje boje in preizkušnje, strokovne izkušnje, izobrazbo. Tako kot sva si različna, sva si v marsičem tudi zelo podobna, in iz vsega tega črpava moč, inspiracijo in ljubezen za najino skupno delo. 

Oba dojemava psihoterapijo kot nekaj izjemno praktičnega in koristnega.

 

Seveda imava svoje dobre izkušnje z njo, zato se zavedava njenega potenciala. Hkrati je najina vizija, da jo narediva še bolj odprto in bogato. Tako kot ceniva tradicijo, si hkrati prizadevava, da stvari širiva izven okvirjev in utesnjenih škatel.

 

Neprestano se učiva.

 

Najina skupna točka je ta, da priznavava obstoj vidne in nevidnih realnosti. Skupna sva si, da je meja med znanstvenim in magičnim v resnici tanka in zelo zelo zabrisana.

 

Ostajava radovedna in kreativna; veliko vlagava v izkušnje.

 

Zavedava se, da je v življenju malo "prav in narobe", je pa veliko koristnega in nekoristnega. To je najino vodilo tudi pri delu. Vsakič znova je vse, kar delava, v osnovi posvečeno samo temu - da je koristno, da deluje, da so REZULTATI. 

Najina osebna izkušnja je, da je notranje zdravljenje vedno zgodba o osebni resnici.

 

Dejstvo je, da iskrenost in zavezanost Resnici človeka ne naredita nujno najbolj priljubljenega - vsekakor pa ga naredita notranje mirnega in srečnega. To pa zato, ker nam resnica vedno podari prostor in čas, da se lahko posvetimo najboljšemu v sebi in da to dajemo naprej ljudjem, ki jih res spoštujemo in oni nas.

 

Edino skozi iskrenost do sebe in drugih namreč lahko odpremo vrata svoji pristnosti ... in dojamemo, da je tisto, kar zdravi, na koncu koncev vedno Ljubezen.

 

psihoterapevta v zasebni praksi Psihoterapija Božič Nova Gorica
Ljubezen je most med tabo invsem
telesna psihoterapija
Prijava na e-novice

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

DELO S SAMOTOM

DELO S TINO

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon