top of page

NAROČANJE

Hvala! Sporočilo je na poti k nama. Pričakuj najin odgovor. Če ga ne dobiš v 3 delovnih dneh, preveri spam! prijazen pozdrav, Samo in Tina

Psihoterapija cenik in naročanje
psihoterapija, ki združuje delo s telesom, psihoterapijo in spiritualnost
Kako Ti lahko pomagava?

 

Sporočite, z veseljem vam bova odgovorila. 

 

Najlažje sva dosegljiva na mail info@psihoterapijabozic.si in ga tudi priporočava. Na telefon lahko pokličete ali pošljete sms, ob delavnikih od ponedeljka do petka med 10h in 14. uro, vendar se le redko lahko oglasiva takoj:

 

+386 (0)40 239 675 / Samo 

+386 (0)40 471 477 / Tina 

 

 

V primeru, da naju ne dobite, vam bova klic vrnila ali poslala sms sporočilo. Običajno to narediva isti ali naslednji delovni dan. Podobno je z odgovorom na vaš e-mail; odgovor lahko pričakujete v enem ali dveh delovnih dneh (od ponedeljka do petka). 

 

Psihoterapevtsko delo poteka po predhodnem dogovoru, v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob sobotah in nedeljah je najina praksa zaprta.

 
Prvi korak je naše prvo srečanje 

 

Varen in zaupen terapevtski odnos je osnova našemu sodelovanju, ki bo trajalo toliko časa, kolikor bo za vas potrebno in koristno.

 

Izberite, s kom od naju želite delati in dogovorili se bomo za prvo srečanje. Če slučajno ne veste, kako bi se odločili, vam bova pomagala. Opišite nama vašo situacijo in zagotovo bomo našli rešitev. 

 

Prvi pogovor pri obema poteka 90 minut. 

 

V tem času vam bo predstavljeno tudi vse potrebno o načinu dela. Dorekli bomo:

 

  • kaj je tisto, kar potrebujete,

  • čemu se bomo posvetili, in 

  • na kakšen način.

 

Dobro je vedeti, da učinkovita psihoterapija ni enkraten posvet ali nekaj svetovalnih pogovorov. Je proces poglobljenega notranjega dela. Ko se odločite za delo s katerim koli od naju dveh, bomo na tej poti skupaj. Imeli boste najino zavezo, podporo in vse znanje. Vsak od nas potrebuje povsem svojstven pristop, da se s težavami sooči, jih predela in razreši. Čeprav v psihoterapiji uporabljava učinkovito energijsko in telesno delo, notranja rast ostaja naraven proces znotraj okvira notranjih in zunanjih okoliščin vsakega od nas. O trajanju in načinu dela se, upoštevajoč te okvirje, potem dogovarjamo povsem individualno. 

Cenik psihoterapije

Vse najine storitve so samoplačniške. Ceniki so dostopni po povpraševanju - pošljite email in napišite, čigav cenik želite prejeti (kilk tukaj).

Za koga je najina terapija primerna?

 

Pri delu prepletava delo s telesom, čustvi, umom in dušo. Delava z odraslimi od 25. leta naprej. Tradicionalno psihoterapijo razširjava z energijskim delom v različnih oblikah - Samo je specializiran za telesno psihoterapijo, Tina za psihoterapijo z energijsko psihologijo. 

 

Delo z nama je proces. Delamo globinsko in na dolgi rok - od nekaj mesecev do več let, odvisno od vaše izhodniščne situacije, osebne zgodbe, želja in ambicij. Upoštevamo, da transformacija psihe in spremembe v odnosih zahtevajo svoj čas; bližnjice ne obstajajo. Za učinkovito delo z rezultati potrebujete jasnost svoje odločitve in zavezanost, da boste pri grajenju novega odnosa s sabo in drugimi vztrajni, delovni, predani sebi in v odgovornosti do sebe izjemno resni.

 

Ko se srečamo, vedno začnemo z uvodnimi pogovori. Bolj kot se notranji proces poglablja in večje kot je zaupanje med nami, bolj delamo celostno, s pomočjo telesa in subtilne energije. Ko se odločate za delo z nama, naj bo tak celosten način dela, ki nadgrajuje pogovorno psihoterapijo nekaj, kar si zase res želite in ste odprti zanj.

Ko se enkrat odločite za vstop v psihoterapevtski proces, slediva vašemu tempu in problemom, s katerimi prihajate in se skozi čas razkrivajo. Najboljši pogoji za tako delo so odprti in zato se tudi ne omejujemo vnaprej, koliko časa bo psihoterapija trajala. Pomembno je, da imate dovolj časa in prostora za vse, kar pri razreševanju vaše situacije potrebujete. Tak pristop k procesu notranje rasti je po najinih izkušnjah dober in zares učinkovit.

 
Veseliva se dela s Tabo!
Naslov

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

 

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

 

Gregorčičeva 25

5000 Nova Gorica

Kontakt
info@psihoterapijabozic.si

 

Tina Božič

+386 (0)40 471 477

 

Samo Božič

+386 (0)40 239 675

Najina FB stran
Pot Maternice Uvodni Ciklus 2024 ZIMA .png
Kako do naju
cena individualne terapije
Prijava na e-novice

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

bottom of page