top of page

NAROČANJE

kontaktni obrazec
Piši nama, tu je kontaktni obrazec 🤍

Hvala! Sporočilo je na poti k nama. Pričakuj najin odgovor. Če ga ne prejmeš v 3 delovnih dneh, prosim preveri spam.

Psihoterapija cenik in naročanje
Naslov

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

 

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

 

Gregorčičeva 25

5000 Nova Gorica

Kontakt
info@psihoterapijabozic.si

 

Tina Božič

+386 (0)40 471 477

 

Samo Božič

+386 (0)40 239 675

psihoterapija, ki združuje delo s telesom, psihoterapijo in spiritualnost
Kako Ti lahko pomagava?

 

Sporočite, z veseljem vam bova odgovorila. 

 

Dosegljiva sva preko zgornjega kontaktnega obrazca in ga tudi priporočava.

 

Na telefon lahko pokličete ali pošljete sms ob delavnikih od ponedeljka do petka med 10h in 14. uro, vendar, prosiva, imejte v mislih, da se le izjemoma oglasiva hitro:

 

+386 (0)40 239 675 / Samo 

+386 (0)40 471 477 / Tina 

V primeru, da naju ne dobite, vam bova klic vrnila ali poslala sms sporočilo. Običajno to narediva isti ali naslednji delovni dan. Podobno je z odgovorom na vaš e-mail; odgovor lahko pričakujete najkasneje v dve do treh delovnih dneh (od ponedeljka do petka). 

 

Psihoterapevtsko delo poteka po predhodnem dogovoru, v dopoldanskem in popoldanskem času. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je najina praksa zaprta.

 
Prvi korak je naše prvo srečanje 

 

Varen in zaupen terapevtski odnos je osnova našemu sodelovanju, ki bo trajalo toliko časa, kolikor bo za vas potrebno in koristno.

 

Izberite, s kom od naju želite delati in dogovorili se bomo za prvo srečanje. Če slučajno ne veste, kako bi se odločili, vam bova pomagala. Opišite nama vašo situacijo in zagotovo bomo našli rešitev. 

 

Prvi pogovor poteka 90 minut. Dorekli bomo:

 

  • kaj je tisto, kar potrebujete,

  • čemu se bomo posvetili, in 

  • na kakšen način.

 

Dobro je vedeti, da učinkovita psihoterapija ni enkraten posvet ali nekaj svetovalnih pogovorov. Je proces poglobljenega notranjega dela. Ko se odločite za delo s katerim koli od naju dveh, bomo na tej poti skupaj. Imeli boste najino zavezo, podporo in vse znanje. Vsak od nas potrebuje povsem svojstven pristop, da se s težavami sooči, jih predela in razreši. Čeprav v psihoterapiji uporabljava učinkovito energijsko in telesno delo, notranja rast ostaja naraven proces znotraj okvira notranjih in zunanjih okoliščin vsakega od nas. O trajanju in načinu dela se, upoštevajoč te okvirje, potem dogovarjamo povsem individualno. 

Cenik psihoterapije

Vse storitve pri nas so samoplačniške. Ceniki so dostopni po povpraševanju. Tu lahko izpolnite kontaktni obrazec ter vpišete, čigav cenik želite prejeti (Samo, Tina). Potrudila se bova, da vam odgovoriva največ v dveh do treh delovnih dneh (od ponedeljka do petka).

Za koga je naš način terapevtskega dela primeren?

 

V najini praksi pri razumevanju nastanka težav in reševanju stalno prepletamo delo s telesom, čustvi, umom in spiritualno esenco, dušo, ter upoštevamo vpliv odnosov in širšega kulturnega okolja, iz katerega prihajate.

 

V najini praksi sodelujemo z odraslimi od 25. leta naprej. Klasično psihoterapijo nadgrajujeva z energijskim delom v različnih oblikah. Samo je specializiran za telesno psihoterapijo; Tina za delo z ženskami in psihospiritualno delo. 

Ko se odločate za delo z nama, naj vam bo tak celosten način dela, ki nadgrajuje klasične oblike (pogovorne) psihoterapije res nekaj, kar si zase želite ter ste zanj odprti.

 

Delo z nama je običajno delo na dolgi rok - od nekaj mesecev do več let, kar je odvisno od vaše izhodniščne situacije, osebne zgodbe, želja, ambicij ter namere notranjega dela oz. zdravljenja, ki jo imate zase. 

 

Upoštevamo, da transformacija psihe in spremembe v odnosih zahtevajo svoj čas; bližnjice ne obstajajo. Za učinkovito delo z rezultati potrebujete jasnost odločitve in zavezanost sebi, da boste pri odkrivanju in grajenju drugačnega odnosa do sebe in drugih vztrajni, delovni, odgovorni.

Delo vedno začnemo z uvodnimi pogovori. Bolj kot se proces zdravljenja poglablja in večje kot je zaupanje med nami, bolj delamo celostno, s pomočjo telesa in subtilne energije. Tekom procesa vedno slediva vašemu tempu in tematikam, s katerimi prihajate.

 

Iz izkušenj veva, da so najboljši pogoji za opisan pristop odprti in zato se tudi ne omejujemo vnaprej, koliko časa (koliko srečanj) bo vaša psihoterapija trajala. Trajala bo natančno toliko časa, koliko boste vi čutili, da ste zadovoljni z vašim delom ter presodili, da je naše sodelovanje za vas koristno. Pomembno je, da si date dovolj časa in prostora za vse, kar pri razreševanju vaše situacije potrebujete. Tak pristop k procesu notranje rasti je po najinih izkušnjah dober in učinkovit.

Veseliva se dela s Tabo!
Grounding Fundamentals letak.png
2024 jesen PM8.png
cena individualne terapije
Prijava na e-novice
Kako do naju

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

bottom of page