top of page

DELO S SAMOTOM

Podpiram tvoje spremembe, korak za korakom. Izbirava med različnimi načini, s katerimi vedno bolj in bolj prihajaš v stik s tem, kdo zares si. Iz odtujenega v resnično življenje - pot vedno vodi v stik s telesom, čustvi, umom in Energijo. Paleta možnosti je velika.


Body is the key and sky is the limit.

telesni psihoterapevt
Individualno delo

 

 

Ne glede na to, s kakšnimi težavami prihajaš – stiske v partnerstvu, tesnoba, depresivnost in brezvoljnost, psihosomatske težave ipd., zagotovo nosiš svojo zgodbo. Težave, ki jih imaš, so se oblikovale v skladu z njo in rešitev se bo oblikovala skozi ozaveščanje in spremembo starih vzorcev.

 

Način dela bova zato oblikovala povsem individualno, glede na tvoje potrebe, pretekle rane in cilje, ki si jih želiš doseči v prihodnje.

 

Vsaka sprememba se začne z zavedanjem in nadaljuje s predelavo globljih vzrokov težav. Zato je prvi cilj najinega dela ta, da izredno dobro spoznaš sebe. To se zgodi skozi raziskovanje – tvojih telesnih odzivov, čustev, načina razmišljanja in tega, kako se povezuješ z drugimi ljudmi in s svetom okoli tebe.

 

Najina naslednja naloga je izbira novih smeri v življenju, novo delovanje. Prepričan sem, da imamo ljudje v vsakem trenutku možnost, da oblikujemo svoje življenje tako, kot si ga najgloblje želimo. Predvsem se lahko odločimo uporabljati voljo na dober način, odpreti srce in mu slediti ter v polnosti živeti tukaj in sedaj.

 

Individualno delo z mano je kombinacija pogovorne psihoterapije, različnih telesnih tehnik in intervncij ter energijskega dela. Specializiran sem za kombinacijo psihoterpevtskega dela in dela s telesom, ki je posebej dragoceno za grajenje stika s tvojim pristnim jazom, ki je običajno drugačen od tvojih naučenih, ustaljenih vzorcev razmišljanja in delovanja. Več o sami telesni psihoterpaiji si lahko prebereš v mojem članku Izkušnja telesne psihoterapije je pot globoke preobrazbe.

 

Skozi najino delo lahko zmanjšaš in odpraviš različne čustvene in telesne težave, predvsem pa spremeniš odnos do sebe – in s tem tudi do ljudi okoli tebe. V toku tega dela:

 

  • poglobljeno spoznaš sebe,

  • se temeljito povežeš s svojim telesom in združiš občutke z mislijo – srce in trebuh z umom,

  • začneš čutiti življenjsko silo znotraj sebe in doživiš sebe tudi kot ljubečega, radostnega in povezanega z življenjem,

  • se začneš poravnavati s svojim bistvom in zbližaš s svojim poslanstvom.

 

V varnem okolju in znotraj najinega varnega odnosa lahko spoznavaš in ozavestiš številne plasti tvoje osebnosti. Na ta način so pripravljeni pogoji, da se tvoja zaustavljena ali neuravnotežena življenjska energija zopet spravi v gibanje. Ustvari se njen zdrav pretok, ki sam po sebi prinaša zdravje.

 

In ti imaš v vsem tem močno podporo za uresničevanje nove smeri v tvojem življenju.

Dobrodošel, dobrodošla!

--

Vse nadaljne informacije in naročanje na prvi pogovor: klik tukaj

Individualno delo - Samo

Core Energetics telesni psihoterapevt (EABP)

DEH® Certified Professional,

prof. fizike

telesna psihoterapija Nova Gorica
Core Energetics Slovenija
Terapevtska masaža TuiNa
Prijava na e-novice
Skupinsko delo z moškimi

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page