MOČ DOBRIH OBČUTKOV

DELAVNICA

Na tej delavnici bomo skupaj šli v globino tega, kaj si res želite v življenju. Življenje namreč lahko kreiramo iz uma ali pa iz naše duše. Razlika je v občutku sreče in zadovoljstva. In v tem, da pri oblikovanju življenja iz duše ne moremo mimo svojih najglobljih občutkov in želja. Delavnica za vse, ki se zavedate, da imamo moč za soustvarjanje lastne realnosti, hkrati pa si želite jasne smernice, kako to početi iz dneva v dan. Tega se enostavno ne da naučiti iz knjig.

Danielle Laporte

"Izjemno pozitivna izkušnja, inspirativna, nabita s čustvi in pozitivno energijo. Ob Tini se počutiš, kot da jo poznaš že celo življenje. Daje ti občutek, da točno ve, kako se počutiš in da nič ni narobe s tvojimi občutki, vse je prav in normalno, del tega kar si. S svojo preprostostjo pri vodenju delavnice in iskrenostjo, s katero deli osebno zgodbo, je odlična motivatorka, da tudi sam odpreš srce in se prepustiš. Čeprav se iskanje samega sebe in svojih občutkov na začetku zdi preveč zakomplicirano, z njeno pomočjo, vodenjem, precej enostavno najdeš pot do najglobljega bistva sebe." - Mateja

 

Poznavanje naših Najglobljih Dobrih Občutkov je izjemno praktično orodje, ki ga lahko uporabljamo iz dneva v dan.

Predvsem koristi pri sprejemanji odločitev in oblikovanju prihodnosti.

Na vseh področjih življenja, od odnosov do dela.

Stik z njimi nas vrača v stanje notranjega ravnovesja.

Vsak od nas jih lahko prepozna, vzpostavi odnos do njih in se nauči z njimi ravnati.

Kaj si želite v življenju res občutiti?

 

Ljubezen? Mir? Notranjo moč? Pogum? Lepoto? Radost? Izobilje, ta pomirjujoč občutek, da je vsega dobrega dovolj za vse? Odprtost in divjost... Ženstvenost... Da si nepremagljiv? Neustavljiva? Prizemljena... Hrepeniš po zaupanju? Čistosti? Povezanosti? Kreativnosti? 

Na naši delavnici boste s pomočjo učinkovitega in vodenega procesa poglabljanja vase raziskali, kako ravnati s svetom vaših občutkov.

Predvsem pa se boste naučili, kako se osrediščiti okoli Najglobljih Dobrih Občutkov.

Kateri so vaš vir moči?

Vsak ima svoje.

 

Na delavnici jih boste v dveh polnih, intenzivnih dneh spoznali in se naučili, kako z njimi ravnati. 

Kako sprejemati odločitve?

Zame so občutki sila narave. Najgloblji Dobri Občutki pa imajo posebno mesto med njimi. So zaklad. Čista, neposredna povezava z vsem, kar je več kot smo mi sami. Povezujejo naše telo z našo esenco, dušo, in z energijo, katere del smo vsi. So tisti del našega sveta, brez katerih bi bilo življenje hladno, prazno, brezbarvno, brez okusa ali kaotično.

Kompas naše duše.  

Jih znamo slišati in uporabljati? Sploh razumemo, zakaj jih je tako pomembno spoštovati in jim dati ključno mesto pri odločanju, ciljih in vizijah? Moja izkušnja je, da običajno ne, ker nas tega nihče ne nauči....

"Delavnica zasluži čisto desetko! Vsakič znova sem fascinirana nad tem, kako se popolnoma neznani ljudje - v našem primeru same fajn ženske - v zelo kratkem času odpremo in povežemo... Moje počutje na delavnici - in tako kot vedno znova, ne glede na to ali delam s Tino individualno ali v skupini - je bilo odlično. Ob njej sem lahko sproščena, odprta, počutim se varno in mi je delati z njo božansko." - Tina

Odločitve z dušo?

Najgloblji Dobri Občutki so posebni v toliko, da niso "navadni". Povezujejo nas namreč z našo esenco. Na njih je nekaj mitološkega, arhietipskega, lahko rečem tudi kraljevskega, vsekakor pa večnega.

Po svoji naravi so povsem duhovni.

Moja izkušnja je, da ko enkrat poimenujemo osebno, intimno skupino treh do petih Najglobljih Dobrih Občutkov, avtomatično pridemo v stik z vidikom našega bitja, iz katerega prihaja umiritev, občutek sprejemanja, resničnosti. "Ja, to sem jaz"... ali: "Ja, to je res moje!" 

 

V resnici so ti občutki odslikava naše duhovne narave.

 

So most med tukaj in tam

In ko na podlagi njih začnemo sprejemati v življenju odločitve, se začne postopoma vse odvijati drugače. Stopimo v tok energije - Svetlobe, ki nas nosi in ljubi.  

Najgloblji Dobri Občutki so povezava s tem, kdo smo. Onkraj vseh naših zgodb in zgodbic, ki si jih pripovedujemo o sebi. Stik z našo dušo?

Z dušo!
Psihoterapevtka Tina Božič
Tina Božič - psihoterapija Nova Gorica
Delavnice za osebnostno rast
Delavnica za duhovno rast

Ki je 100% praktična. To pomeni, da boste spoznanja iz nje lahko prenesli v vsakodnevno življenje in jih dodali vašim kreativnim načinom, s katerimi že vzpostavljate notranje ravnovesje ter prebujate in osvobajate in spodbujate vašo avtentičnost. Duhovna rast ni teorija in branje knjig; je praksa življenja iz dneva v dan. 

 

Delavnica je niz postopnega, premišljenega in vodenega poglabljanja vase, v majhni skupini, ki omogoča dovolj pozornosti vsakemu. Pri delu s skupinami imam res veliko izkušenj, zato vem, da lahko vsakič znova vodim skupino tako, da ustvarimo negujoče, varno in kreativno okolje, v katerem lahko gremo v globino sebe bolj kot si lahko predstavljate. 

 

Primerna je za ženske in moške.

S pomočjo delavnice boste poglobili znanje o svetu občutkov in vsem, kar je z njimi povezano. Pregledali boste vsa področja življenja - od zdravja, odnosov do poslanstva, in začeli spoznavati, kaj si res želite.

 

Predvsem pa boste:

 • definirali osebno skupino Najglobljih Dobrih Občutkov,

 • se naučili z njihovo pomočjo sprejemati odločitve,

 • in odkrili vidik sebe, ki ne more biti drugačen, kot čudovit.

Ta vikend je priložnost, da se umirite, predvsem pa scentrirate, spet najdete emocionalni fokus. Spoznanja na tej delavnici so po naših izkušnjah lahko močna spodbuda in inspiracija za naslednji korak na poti oblikovanja življenja iz tega, kdo res smo.

Vse se začne znotraj. 

" Nad pričakovanji. Mi je bilo res všeč to, da je Tina dala sebe noter in mislim, da je bil to, ta pravi pečat. Je čutit, da to res živi... Na začetku je bil pri meni prisoten strah, kako bom odprta do ostalih na delavnici, ker jih nisem poznala. Imela sem namreč izkušnjo skupinske psihoterapije in predvidevala sem, da bo to nekaj podobnega. PA NI!!! Kot bi se dogajalo na nekem drugem nivoju, ne znam prav razložit... Isto okolje, drugačno vzdušje, mislim, da je bil prisoten drugi "DUH" in to je tisto, kar dela zame to delavnico posebno. Jo moraš res začutit in dat sebe noter." - Kristina

 

Psihoterapija Nova Gorica

"Sproščena delavnica. Ves čas me je držala v pričakovanju: kaj pa sedaj? Vse do velikega finala... Prijetno razmerje med sprostitvenimi vajami in delom. Zelo dobro uporabljen vikend. Tina je prijetna oseba in na koncu delavnice sem imela občutek, da jo poznam že od nekdaj. Ima občutek za tempo, poišče nazorne primere za lažjo predstavo. Všeč mi je, ker vplete tudi svoje izkušnje. Za še." - Sonja


 

Info o delavnici

 

Po krasni poletni delavnic v avgustu sem si vzela nekaj časa... in datum za nov termin bo znan prav kmalu. Prijavite se na e-novičke:)

Delo poteka v manjši in intimni skupini. Omogoča dosti individualne pozornosti in dobrega povezovanja. Vmes naredimo krajšo pavzo za kosilo. Ura zaključka delavnice je okvirna, vsaka skupina ima svoj tempo dela. Prijave in vse informacije na info@psihoterapijabozic.si. Mesto na delavnici je urejeno s plačilom rezervacije; to uredimo ob vaši prijavi.  Razliko do polne vrednosti se poravna do začetka delavnice. Na workshopu je poskrbljeno za:

 • delovno gradivo, ki ga nesete s sabo domov,

 • drug material za delo,

 • čaj, sok, sadje + piškoti.

Oblačila? Udobna, delamo na blazinah!

"Tino dojemam kot svetlobo, naravo in varnost! Je ženska z veliko čutnostjo in nežnostjo, zrelostjo in izrazito povezanostjo z spiritualnimi viri... Na delavnici me je spremljal lahkoten občutek, da sem 'geografsko' drugje, v novem času in prostoru, ki je tako daleč stran od tistega starega, zakrčenega. Kmalu po delavnici se je v meni začela prebujati želja in potreba 'odpirati se'... vse lepote, ki nam jih ponuja življenje, od travniških cvetlic do vsakdanjih ritualov - oviti v občudovanje, hvaležnost in ljubezen!" - Katja 

Delavnice za osebnostno rast
Dobra vprašanja

 

 

Q: Kako se prijavim?

1. korak: pošlji e-mail na info@psihoterapijabozic,

2. korak: prejmeš e-mail, skupaj z računom za plačilo rezervacije mesta, razlika do celotne cene se plača do pričetka delavnice.  

3. korak: teden pred delavnico te obvestim še o zadnjih podrobnostih.

 

Q: Za koga je ta workshop najboljši?

MOČ DOBRIH OBČUTKOV je delavnica za duhovno rast. Namenjena je spoznavanju dobrih občutkov in iskrenih želja; poglabljamo uvid vase in začnemo oblikovati svežo vizijo prihodnosti. Poveže nas z dobrimi in ljubečimi deli, ki jih nosimo v sebi. Primerna je za ljudi, ki se poglabljajo vase in se želijo spoznati iz vidika najglobljih občutkov in želja. Potrebujejo praktične usmeritve iz prakse, nikakor ne samo še eno teorijo več:)

Q: Kakšen je praktičen učinek poznavanja dobrih občutkov?

Ogromno o tem boste slišali na delavnici. Na kratko pa takole: ko jih poznamo, se lahko zavestno povežemo z njimi in takrat velikokrat začnemo čutiti nekaj ali vse od tega:

 

 • občutek olajšanja,

 • prekinjamo negativni notranji čustveni in miselni tok,

 • odpremo se notranjemu zdravljenju,

 • ugledamo nove rešitve, 

 • začnemu čutiti hvaležnost, 

 • soustvarjamo življenje in ne čakamo, da se nam zgodi,

 • postanemo lažji in srečnejši, bolj prisotni.

Q: Po tvojih izkušnjah, je ta delavnica zame, če ...?

Ta delavnica je dobra za vas, če:

 • potrebujete točno v tem obdobju naravnati kompas za čutenje smeri v življenju,

 • želite biti veliko bolj kreativni: lahko ste, vendar se zdi, da vam nekaj manjka!,

 • si želite razjasniti, kakšen je vaš naslednji korak - na katerem koli področju življenja,

 • prevzemate odgovornost zase,

 • veste, da je rešitev znotraj vas, 

 • znate zelo cenit čas, ki si ga vzamete samo zase,

 • potrebujete umik v poseben prostor in čas, da lahko zaslišite notranji glas,

 • cenite soljudi, ki so na isti poti,

 • ste odprti za novo izkušnjo,

 • intuitivno zaupate meni, da bomo delavnico spet izpeljali odlično:)

Q. Imam vprašanje...

Ki ga ni tukaj? Piši ali pokliči, sem tukaj:)

 

" V krog smo se posedle same krasne osebe in čisto vsaki se je uspelo sprostiti, odpreti srce, si zopet želeti ... najlepših stvari, čustev in občutkov.... Tina je navdihujoča oseba in terapevt, ob katerem se hitro sprostiš in mu zaupaš. V delu resnično uživa in ti občutki se lahkotno prenesejo v proces zdravljenja. Ta poteka spontano, brez pritiskov, ravno dovolj hitro, da se efekti mirno usedejo v notranje procese posameznika." - Ema

Čuječnost - moč je v tebi
Ko veš, kaj si res želiš - in to občutiš, lahko svobodno gradiš življenje na Tvoj način. 
Tina Božič
Prijava na e-novice

Sva Tina in Samo. V najini psihoterapevtski praksi delava z vsemi, ki razumejo, da je notranja bolečina priložnost, da se dokončno povežejo s svojo notranjo močjo in si enkrat za vselej ustvarijo svobodno življenje.

 • LinkedIn Social Icon
BOŽIČ

 

Tina

Zasebna psihoterapevtska praksa in svetovanje Tina Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 471 477

 

Samo

Telesna psihoterapija, masaža in izobraževanje Samo Božič s.p.

Gregorčičeva 25, 5000 Nova Gorica

+386 (0)40 239 675

 

info@psihoterapijabozic.si

 

Kako do naju?

 

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon