top of page

Draga Ženska!​

 

Super vesela sem, da Te zanimajo moje delavnice. Mešanica psihologije, magije in skupinskega dela bo spet odprta za prijave prav kmalu. Tu spodaj se preprosto prijavi na najine e-novice in on time boš obveščena o novi priložnosti, da greš, skupaj z mano, na najpomembnejše potovanje, tisto k sebi.

Hvala Ti, sva na vezi <3

 

Tina Božič​

"Mi šele zdaj dobro prihaja v zavest vse, kar smo počele na prejšnji delavnici. Skupinska izkušnja je res something else. In to pravim jaz, totalni individualist. Noro, res! Neskončno hvaležna za drugačno dojemanje in pogled. Toliko lažje je predelati določene stvari, ko čutiš, da imaš močno spiritualno podporo vseh prednic, ki so stopale po tej poti samouresničitve. In njihovi koraki so zdaj manifestirajo tudi skozi vse nas, ki smo dovolj pogumne, da gremo globoko vase. Čudovito!" 

 

- Svetlana

Pravno obvestilo

 

Zbrane e-naslove bova uporabila izključno za svoje potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših novicah, aktivnostih in drugih dogodkih ter vsebinah, ki so nama zanimive.

 

Zbranih e-naslovov ne bova posredovala tretjim osebam.

S seznama naročnikov se vedno lahko izpišete s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi na dnu vsake poslane e-novice. 

 

Podrobneje si lahko splošne pogoje uporabe najine spletne strani preberete tukaj.

Z vpisom e-naslova in s klikom na gumb Da, vsekakor sem za! potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji in se naročate na najine e-novice.

IMG_6240_edited.jpg
bottom of page