top of page
Image by Kris Sevinc
 
Draga Ženska!

 

Vesela sem, da Te zanimajo Krogi, moje delavnice za ženske. Na njih delamo z različnimi vidiki neprestane ljubeče skrbi zase. So preverjen preplet psihologije, mistike in skupinskega dela za ambiciozne, razgledane in radovedne. Moje skupine so vodene, varne in intimne. Ravno prav velike so, da ima vsaka dovolj prostora zase in hkrati izobilje možnosti za skupno učenje. Ta oblika dela ni primerna za vse.Tiste, ki pridejo, pa vsakič znova povedo, da se naučijo ogromno. Prijavi se na najine e-novice in o naslednji priložnosti boš zagotovo obveščena. Hvala ti! Sva na vezi

Tina Božič​

•••

"Ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Včasih potrebujemo še tisti zadnji push, da se dokončno poravnamo z resnico v sebi. Tina je en tak čudovit katalizator vsega, kar je potrebno ozavestiti, da se končno v celoti sprejmeš in vzljubiš. Brez kompromisov :) Absolutno daleč najlepše in najbolj dragoceno darilo, ki si ga lahko podariš!" 

- Svetlana

IMG_6240_edited_edited_edited.jpg

Send us a message
and we’ll get back to you shortly.

Thanks for submitting!

Pravno obvestilo: Zbrane e-naslove bova uporabila izključno za svoje potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših novicah, aktivnostih in drugih dogodkih ter vsebinah, ki so nama zanimive. Zbranih e-naslovov ne bova posredovala tretjim osebam. S seznama naročnikov se vedno lahko izpišete s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi na dnu vsake poslane e-novice. Podrobneje si lahko splošne pogoje uporabe najine spletne strani preberete tukaj. Z vpisom e-naslova in s klikom na gumb Da, vsekakor sem za! potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji in se naročate na najine e-novice.

bottom of page