Draga Ženska!

Vesela sem, da Te zanimajo moji spiritualni bootcampi in delavnice za ženske. Na njih delamo z različnimi vidiki neprestane ljubeče skrbi zase. Mešanica psihologije, magije in skupinskega dela. Moje skupine so varne, intimne in ravno prav velike, da ima lahko vsaka dovolj prostora zase. Prijavi se na najine e-novice in o novi priložnosti, da utrdiš absolutne osnove neprekinjene ljubeče skrbi zase boš zagotovo obveščena pravočasno. Hvala Ti. Sva na vezi<3

Tina Božič​

"Ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Včasih potrebujemo še tisti zadnji push, da se dokončno poravnamo z resnico v sebi. Tina je en tak čudovit katalizator vsega, kar je potrebno ozavestiti, da se končno v celoti sprejmeš in vzljubiš. Brez kompromisov :) Absolutno daleč najlepše in najbolj dragoceno darilo, ki si ga lahko podariš!" 

 

- Svetlana

Pravno obvestilo

 

Zbrane e-naslove bova uporabila izključno za svoje potrebe in potrebe obveščanja naročnikov o najnovejših novicah, aktivnostih in drugih dogodkih ter vsebinah, ki so nama zanimive.

 

Zbranih e-naslovov ne bova posredovala tretjim osebam.

S seznama naročnikov se vedno lahko izpišete s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi na dnu vsake poslane e-novice. 

 

Podrobneje si lahko splošne pogoje uporabe najine spletne strani preberete tukaj.

Z vpisom e-naslova in s klikom na gumb Da, vsekakor sem za! potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji in se naročate na najine e-novice.

IMG_6240_edited.jpg