top of page

"Izjemna delavnica z izjemno učiteljico. Globoka, transformativna, očiščujoča in osvobajajoča. Za vsako žensko, ki želi živeti sebe."

Patricija

Image by Kris Sevinc

Delavnica za ženske, s Tino

Pot Maternice

Polna Sebe. Ljubeča. Pristna.

Vzpon radikalne ljubezni

Pot Maternice

Je magično delo, ki se zgodi skozi naš Krog. Je kotel, svetišče in prostor-čas prastarega ženskega védenja, predanega na moderen način. Je izkušnja Prisotnosti in iskrenega tovarištva. Vanjo ženska vstopi s pogumnim ja!, sicer se vrata... niti ne pripró.

 

Uvodni ciklus "Pot Maternice" učim od leta 2018. Je praksi preverjen, osupljivo delujoč preplet psihologije odnosov, magije učenja o maternični zavesti ter intenzivnega samoraziskovanja in emocionalno-energijskega zdravljenja, ki poteka v varnem, intimnem, profesionalno vodenem ženskem Krogu.

"Tinina delavnica je iniciacija v življenje odrasle ženske, ki je v globokem stiku s tem, kar je in s tem, kar čuti. Od tebe zahteva, da se soočiš s svojo senco, da sprejmeš popolno odgovornost za svoje življenje, kar sicer ni vedno ravno prijetno, prinaša pa darove prizemljenosti, povezanosti s sabo in ljudmi okoli sebe. V preteklosti sem obiskala par drugih 'spiritualnih'
delavnic. Tinina je prva, ki so ji sledile vidne in otipljive spremembe v mojem realnem življenju." 

Kaja 

Pot Maternice je proces učenja, samoraziskovanja in notranjega zdravljenja, ki steče skozi celo tvojo žensko bit
Delo poteka skozi niz lekcij, psihospiritualnih praks in poglobljenega samoraziskovanja

 

Opravljamo ga v majhnem, varnem, vodenem in zaprtem ženskem Krogu.

 

Ta subtilen proces aktivacije maternične zavesti teče s pomočjo:

 • spoštljive ženske prisotnosti,

 • moči energijskega polja, ki jo razvije zavestno ustvarjen ženski Krog,

 • globokega, varnega in temeljitega čustveno-energijskega ter mentalnega dela​

"V teh dnevih sem spoznala, kako lepo je biti spet doma. V svojem telesu. Z ljubečo držo postavljam stvari na pravo mesto. Izjemno močna energija žensk preobrazi najmanjše atome našega bitja. Povrne izgubljene delčke sebe in ti da moč. Čutim svojo gracioznost in veselje do življenja."

Suzana

Pot Maternice je alkimistično notranje potovanje sodobne Ženske. Je ekspanzija maternične zavesti, ki sestoji iz priprav na spust v podzemlje, ki mu sledi delo s sencami in odcepljenimi darovi, ter ponovna vrnitev v tvojo Celostnost.

Ekspanzija tvoje samosvojosti in ljubezni

Aktivacija maternične zavesti vedno steče skozi tri (3) korake:

I. Priprava

To je telesno in energijsko najbolj zahteven, a hkrati očiščujoč del Tvojega in našega notranjega potovanja

Prvi korak je priprava - telesna, čustvena, mentalna. Sem spada energijska aktivacija tvojih telesno-energijskih centrov moči, ki ji sledi temeljito soočenje z osebno in kolektivno zgodbo tvoje ženskosti.

 

Učimo in kontinuirano utrjujemo energijsko sidranje v telesu, ki je osnova vseh zdravilnih in kreativnih procesov, ki sledijo v Krogu in v tvojem življenju. 

 

Po tem koraku, ki traja dva dni, so tvoje telo, um in duša pripravljeni na naslednji naravni korak. 

II. Zdravljenje

To je čustveno najbolj bogat in mentalno intenziven del Tvojega in našega notranjega potovanja

Drugi korak je zdravljenje. Približno tri dni postopoma, temeljito in varno delamo:

 • z linijami ženskih prednic

 • z vzorcih moških energij v tvoji psihi,

 • z vzorci ženske energije v tvoji psihi,

 • na tvojih osebnih mejah

 

Ta del poti te vodi še k jasnejši razmejenosti do energije, potreb, čustev in vedenja drugih ter hkrati v globlje občutenje ljubečega povezavanje z njimi.

III. Odpiranje

To je najbolj magičen, podpirajoč in osvobajajoč del Tvojega in našega notranjega potovanja

Tretji korak je odpiranje.

 

Odpiranje je ponovno vzpostavljanje večdimenzionalnih ustvarjalnih  procesov, ki jih nosi aktivno polje maternične zavesti.

 

Z našim delom se boš naučila še bolj sedeti sama s sabo, prisluškovati svoji globini. Zato boš drugače gledala na marsikaj, kar se ti dogaja v življenju, hkrati pa se boš vedno lažje poslušala, jasneje se boš občutila ter vedno več boš delovala v skladu z naravo resnične Sebe. 

Si pripravljena za na Pot?
Pot Maternice je tvoj intenziv učenja in notranjega dela

Najlažje si ga predstavljaš koncentriran, zelo aktiven umik v stik s sabo in svojo žensko zgodbo. Izkušnja je primerna za ženske, zbrane iz vseh vetrov, ki so in prizemljene in hkrati dojemljive za energijsko razsežnost življenja. Predvsem pa nameravajo aktivno delati s svojo žensko močjo na dolgi rok. Zavedajo se svoje ranljivost, aktivno rešujejo situacije v življenju, so odgovorne do sebe in drugih, hkrati pa čutijo, da res potrebujejo premik naprej in si želijo suport skozi novo okolje, drugačne ljudi, svežo inspiracijo, prevetrene perspektive ter praktična orodja, ki bodo podprla nov korak v njihovem življenju. Tak svoboden korak, kristalno čist in samozavesten, neskončno ljubeč izraz Duše.

"Pot Maternice je čudovita delavnica, ki bo vsaki ženski, ki čuti, da mora 'nekaj narediti zase' pomagala in ji omogočila, da se spremembe začnejo. Atmosfera na delavnici je super in jo še kar nekaj časa pogrešaš. Delavnica odkriva vse skrite in pozabljene ženske aspekte in te uči, kaj smo, in da smo lahko točno TO, kar pač smo."

Izabela

Na to "notranje potovanje" se boš lahko odpravila, v kolikor...
 • Si lahko organiziraš čas zase.

 • Zmoreš biti in fizično in mentalno aktivna več dni zapored. 

 • Si želiš imeti čas in prostor za notranje delo. 

 • Si razmišljujoča - verjetno veliko že veš, hkrati si odprta za učenje.

 • Želiš sodelovati v skupini žensk; ni nujno, da ti je ob misli na to ful udobno ;)

 • Finančna obveznost za delavnico ti predstavlja obvladljiv izdatek.

 • Oddaš online prijavnico.

Zraven online prijavnice boš prejela Skupni dogovor, ki definira smernice sodelovanja na delavnici, da delo potem teče vrhunsko. Brez konsenza z njim udeležba ne bo možna.

Kako poteka uvodni ciklus  Pot Maternice?

Delo je usmerjeno in strokovno vodeno. Poteka v majhni, varni in zaupni skupini žensk. Skupina je ista od začetka do konca. Časa je dovolj za skupino in vsako udeleženko posebej.

 

Skozi naše dni se boš umaknila v globok stik s sabo. V tvoji Prisotnosti se boš povezala v Krog, z ženskami v Krogu, z mano. Slišala boš izvirne lekcije o naravi ženske duše ter vzporedno iz kroga v krog poglobljeno raziskovala svojo žensko zgodbo - zgodbo sebe kot ženske, ljubimke, matere, hčerke, kreativke. Hkrati boš delala energijsko in se vedno globlje sidrala v utelešen stik s Sabo. 

Uvodni ciklus Pot Maternice je sestavljen iz:

 

 • Dveh (2) 3-dnevnih modulov s Tino in skupino (v Novi Gorici)  

 • Dveh (2) online integracijskih srečanj s Tino in skupino 

 • Samostojnega dela doma 

Skupaj nas dela max. 11 žensk (10 udeleženk in jaz). Skupina, ki nastane ob prijavi, je potem ista od začetka do konca. Prva dva modula delamo v Novi Gorici, v udobnih, prijetnih in svetlih prostorih naše Psihoterapije Božič.

Kako poteka delo na delavnici?

Uvodni ciklus Pot Maternice je inteligenten, predvsem pa v praksi preverjeno učinkovit preplet:

 • samoraziskovanja,

 • skupinskega dela,

 • energijskih praks in

 • izvirnih učnih lekcij.

Na voljo ti bodo mir, čas, orodja in podpora Prostora, ki je namenjen raziskovanju vzorcev tvoje ženskosti ter varne procese notranjega zdravljenja. 

tvoje hoje,

tvojega glasu, 

tvojih pogledov,

tvoje notranje avtoritete.

"Moja izkušnja je, da je smiselno priti na delavnico z neko konkretno namero, temo, problemom, ki ga želiš spustiti skozi kolesje in mehkobo delavnice. Absolutno te bo delavnica podprla na tistih področjih, kjer podporo iščeš in potrebuješ; močno te bo povezala s tvojo lastno globino, močjo in milino. Tina, ki je silovito in strašljivo kompetentna, te bo peljala varno in nežno, prav gotovo pa ne bo zate nosila nobenega tvojega nahrbtnika. V procesu delavnice se močno zaveš svojega lastnega sedla in kakšen užitek postane ježa, ko se ugnezdiš v njem. Dobiš ogromno uporabnih orodij in strategij, osupljivo preprostih in logičnih, ki so uporabna v takšni meri, kot jih dejansko potem uporabiš. Delo nadaljuješ in utrjuješ po delavnici sama doma, raziskuješ dalje."

Vita

Telo.

Odnosi.

Ženska moč.

Ta proces je uglašen na Žensko in za Žensko, ki:

 • je odprta, pogumna in iskrena, 

 • se vsekakor ne boji pogledat vase, ampak to išče,

 • ker išče bližino, ljubezen in kreativno rast.

 

V Krogih sedimo skupaj ženske, ki razumemo, da smo nadodgovorne za svoj lajf - za svojo lastno energijo in zavest ter želimo živeti to Življenje popolnoma take kot smo in to čeprav ne zaupamo vase in čeprav se v enem delu vsakič znova bojimo, da bomo zaradi tega ponižane in zasmehovane. Naša naloga je, da se naučimo krotiti svoje sence in vsakič znova vstopati v svojo Svetlobo.

samosvôja

"V trenutku, ko sem vstopila v Tinine prostore, sem v sebi začutila, da sem prišla domov; v prostoru je vel občutek miru in tisti občutek, ko se zares počutiš dobrodošla in sprejeta. In ta občutek se mi je skozi delavnice ne samo potrdil, ampak gradil in rastel. Tina ima tisto nekaj, kar je zame pri terapevtu zelo pomembno: drži prostor, ne sodi, empatično posluša, jasno se izraža in govori iz srca. Vse to je zame temelj na katerem lahko zaupam in se prepustim procesu."

Breda

Pot Maternice tipično prinese 

Evolucijo.

 • ​Zaznavo sebe kot Dragocene in Enkratne

 • Ljubezen do svojega telesa

 • Zdravljenje ran povezanih s čustveno zapuščenostjo

 • Ključne spremembe v intimnih odnosih

 • Odpiranje Dobremu, užitku in izobilju

 • Še boljše postavljanje meja v odnosih

 • Energijsko pretočnost

 • Še globlje zavedanje svoje Duše in delovanje v skladu z njo

 • Ustvarjalnost, ki ji je vseeno za mnenja kogarkoli

 • Zdravilno perspektiva časa in prostora, v katerega smo inkarnirane

 • Sprejemanje sebe, no matter what

Samofuckingzavest.

Radikalna ljubezen.

"Če želiš prebuditi to, kar v resnici si, je ta delavnica edina prava odločitev. Vsak vložek, tako časa kot denarja se resnično bogato povrne v obliki energije, svetlobe, občutka sebe."

Martina 

Poetična resnica o delavnici
Prostor-čas utelešenja ženske duše

Pot Maternice je alkimističen proces prebujanja ženske moči, ki pelje skozi transformacijo tvojih osebnih in naših kolektivnih senc h kultiviranju tvoje Svetlobe in s tem Moči. Je spust v Skrivnost in v resničnost Tebe, ki ga ni enostavno ubesediti... ga pa čutimo, nosimo in iz dneva v dan živimo vse, ki smo V Krogih že sedele... in nadaljujemo svoje poti svobodnejše, srečnejše, polnejše, veliko bolj ljubeče do sebe, vseh, Vsega.

laura-adai-Htrb95HqyUk-unsplash.jpg

"Tina je nežna, sočutna, empatična, divja in gurujka, v enem kosu:) Vodi te skozi proces ozaveščanja in transformacije tvoje ženske esence, tako nežno in lahkotno, da se na koncu prebudiš kot Trnuljčica, prerojena, močna in hkrati ženstvena, v svoji osveženi koži. Pot Maternice je iniciacija naše uspavane ženskosti, ki smo jo iz različnih razlogov izgubile; je nazaj pridobljena moč, ki jo pogrešamo v katerem koli delu našega življenja: doma, v službi, v odnosih."

Klara

Image by Deon Black
Vprašanja?
Odgovori!
Termin

Ko bodo datumi določeni, bodo objavljeni tukaj. Hkrati priporočam, da se vpišeš na prejemanje najinih e-novic in 100% ne boš zamudila prijav. 

Kotizacija 

Kotizacija je znana, ko so določeni datumi in se odprejo prijave.

Kaj pokrije kotizacija?

I. Šest (6) intenzivnih dni notranjega dela

Delo s Tino in Krogom v Novi Gorici je preplet:

 • samoraziskovanja,

 • skupinskega dela,

 • energijskih praks in

 • izvirnih učnih lekcij.

 

Delo teče v varni, vrhunsko vodeni skupini žensk, kjer se po naših izkušnjah vsakič znova razvije duh iskrenega tovarištva in srčne podpore. V teh šestih dneh, ki jih preživimo skupaj, ter v tednih pred, med in po srečanjih, v bistvu narediš konkretno notranjo generalko tvojega ženskega življenja ter s pomočjo energijskega dela postaviš nove, veliko globlje in stabilne temelje za naprej. Delamo s telesom, na čustveno-energijskem, mentalnem in spiritualnem nivoju. Delamo na tleh, na blazinah. Dress code: tvoja najljubša udobna oblačila. 

II. Dodatna podpora 

 • Dvoje (2) skupinskih online srečanj s Tino in skupino v tednih po delu v Novi Gorici

 • Tinino pomoč pri organizaciji tvojega samostojnega dela ali dela v majhnih skupinah (odvisno od vsake skupine žensk in njihovih potreb)

 • Vodič za čas in delo po delavnici (v pisni obliki)

III. 🎧 Neprecenljivo 

 • Zvočni posnetki učnih lekcij v Krogu, za katere mnoge povedo, da so jim vir podpore, inspiracije, navdiha še leta in leta po zaključenem Krogu

 • Zvočni posnetki ključnih energijskih praks, ki so uporabne za nadaljnje samostojno delo doma (vse o tem na delavnici:)

 

IV. Plus

 • Tinini individualni feedbacki, prilagojeni vsaki udeleženki

 • Vsi ostali materiali, potrebni za sprotno kreativno delo

 • Sadje, topli napitki in ostale dobrote, za čas dela v Novi Gorici

Prijave 2024 Obrazec
Kako se prijavim?

Ko bodo prijave odprte, je tu povezava - v kolikor še nisi, se preprosto vpiši na prejemanje najinih e-novic in boš obveščena med prvimi! 

Prijava na e-novice

"Delavnica na katero te tvoja Duša pokliče, ko si dovoliš slišati njen glas. Po tej delavnici se lahko zgodi, da se tvoje življenje obrne za 180 stopinj. Sama sem prišla k Tini, ker sem bila na robu izgorelosti, ko res nisem vedela več, kaj bi mi povrnilo tisto kreativno iskrico, ki je počasi ugašala pod težo vsakdanjika. Tina je brezkompromisno logična in hkrati mistična vodnica skozi labirinte notranjih potovanj, ki smo jih udeleženke imele na tej delavnici. Notranja potovanja so potovanja skozi lastne sence in samo skozi ta potovanja se lahko v celoti na novo začnemo odkrivati in poiščemo, kje gori naš ogenj in mu ne pustimo, da ugasne. Dodaten bonus Poti Maternice je, da na tej poti spoznaš čudovite ženske, s katerimi se na poseben način povežeš, ker te v popolnosti razumejo."

Monika

Q. Tina, ok, še enkrat... Maternica... zakaj??

Maternica ni "samo" telesni organ. Maternica menstruira in nosi otroke, hkrati pa je precej več. Je generator ženske organske psihospiritualne moči. Je energijska posoda. Je eden izmed ključnih centrov zavesti v telesu, podporni in temeljni, in brez njene prisotnosti je življenje ženske običajno borba, muka in trpljenje. Izkušnje kažejo, da imamo ženske, ko nismo povezane s tem centrom, kronične težave z občutkom lastne vrednosti, postavljanjem meja in kreativnostjo, za katero se zdi, da je ni ali da je kot da ne more bit, saj nekako ne more "zaživeti".

Q. Zaradi operacije nimam več fizične maternice.

Skoraj na vsaki delavnici je z nami ženska, ki so ji iz takega ali drugačnega razloga predlagali, da si odstrani maternico. Pomembno je, kako si ti s tem. Po mojem mnenju, psihospiritualno gledano, odstranitev maternice ni isto kot odstranitev kateregakoli drugega telesnega organa. V resnici že za medicino "preprosti" fizični posegi v to cono telesa sprožajo niz čustvenih, mentalnih in spiritualnih odzivov, kaj šele sama odstranitev maternice. Ko ženska zavestno predela izkušnjo izgibe maternice, jo lahko to delo vodi v globoko stik s sabo. In hkrati: tudi ko maternice ni več v telesu, ostaja njen energijski zapis in to je to, kar rabiš za delo na Poti Maternice. 

"Delavnica, pravijo, ti prekriža pot, ko jo zares potrebuješ. Upoštevaj namig in se odloči zanjo. Ni lahko, o ne, nihče ne pravi, da ne bo solz in da srce ne bo zares bolelo... Ampak je spoznanje o boljšem življenju tako lepo, da se splača. Če se kaj splača narediti za sebe je to, da se spustiš v to skušnjavo. Spremeni te. Na bolje. Verjemi."

Darja 

Q. Sem noseča! Lahko pridem na delavnico?

OMG, to pa je za praznovat!! Iskreno čestitam in ti želim čudovito nosečnost! Glede delavnice pa je tako, da je velik del dela v Krogu emocionalno-energijsko delo, ki je sicer čudovito in osvobajajoče, je pa lahko precej intenzivno tudi za telo in res ni primerno v času nosečnosti, zato ga vedno prestavimo na kasnejši čas, enkrat po nosečnosti oz. ko je dete že dovolj veliko, da zanj lahko poskrbijo drugi, ti pa se spet lahko bolj v miru posvetiš tudi sebi. Moja izkušnja je, da je fajn, da s tem delom počakaš vsaj toliko, da otrok samostojno hodi in je... in bo! Srečno! 😉

Q. Kako vem, da je to žensko notranje delo zame?

Verjetno že tako ali tako čutiš marsikaj, ko bereš vse te stvari. To je prvo, saj je tvoja intuicija. Ženske, ki jih "najde" povabilo na Pot Maternice, imajo za sabo različne zahtevne preizkušnje, ki se odslikavajo v odnosu do tega, kar je najbolj "njihovo" - v odnosu do sebe in svojega telesa, ter seveda v odnosu do moških in žensk. 

Odnos do sebe

 • Občutek, da ne spadaš nikamor

 • Strah pred zapuščenostjo

 • Strah, da ti nikoli ne bo "uspelo" (partnerstvo, starševstvo, kariera)

 • "Samo še to potrpim..."

 • Obdobja sramu, krivde, mentalnega kaosa +/ali navalov hudega dvoma vase

 • V preteklost si imela izkušnjo odvisnosti (hrana, droge, etc.)

 • V preteklosti si imela obdobja depresij 

 • Ti je važno, kaj rečejo drugi o tebi in to bolj, kot bi si upala priznati

 • Poklicno ne daš od sebe, kar veš, da bi lahko

 • Po vseh teh letih dela na sebi ne razumeš, zakaj se počutiš tako prazno!!

Odnos do telesa

 • Telesni izgled (tvoj, od partnerja, otrok) je zelo pomemben

 • Strah te je staranja

 • Veliko časa gre za "zdravo in bio življenje" 

 • Pogosto si zdravstveno zaskrbljena za svoje telo

 • Veliko časa razmišljaš, kako bi telo popravila, spravila "v red"

 • Preobremenjuješ telo s telesnimi naporni, ekstremnim športom ali delom 

 • Sekiraš se, ker se ti ne da ukvarjat s telesom

 

Seksualnost

 • Greš v seks, ker je "treba"  (si misliš; ne govoriš o tem)

 • Ne občutiš užitka v tesnem, spolnem stiku

 • Partnerja/ partnerko imaš rada, ampak se ne moreš "sprostiti"

 • Seks je vir sikernacije in konfliktov v odnosu 

 • Imaš izkušnjo spolnega nasilja 

Odnos z moškimi

 • Zakompliciran!!!!!!

 • V odnosu ali samska - hrepeniš po globljem stiku, ki pa ga ni in ni

 • Vsakič znova te razočarajo...

 • Očeta si se izogibala, bil ti je tuj ali strašljiv

 • Kot punčka si imela očeta, ki ni čustveno skrbel zate

 • Imaš izkušnje s telesnim, čustvenim, spolnim nasiljem s strani moških

 • Mora biti pač tako kot on hoče...

 • V odnosih z moškimi hitro izgubiš sebe

Odnosi z ženskami

 • Tvoja mama ni bila srečna in zadovoljna ženska

 • Bili sta - ali sta še - "najboljši prijateljici"

 • V ženski družbi ti ni udobno

 • Mama ni znala čustveno poskrbeti zate

 • Mamo si izgubila zgodaj (pred 25.letom)

Ženski ciklus & rodila

 • Nimaš več fizične maternice, a s tem nisi pomirjena

 • Če bi lahko, bi "ukinila menstruacijo"

 • Veliko let si jemala hormonsko kontracepcijo

 • Izkušnje neljubečih spolnih odnosov

 • Imela si umetne ali spontane prekiniteve nosečnosti

 • Imaš za sabo težke nosečnosti, obporodne, poporodne izkušnje 

 • Imela si poporodno depresijo ali poporodna anksiozna stanja

 • Raziskuješ psihološko in spiritualno ozadje tvojih telesnih težav z rodili

Q. Kaj Pot Maternice nikakor ni ❌

Ni skupinska psihoterapija

Ni primerno energijsko delo za nosečnice

Ni del kakršnega koli verskega sistema

Ni del kakršnega koli drugega sistema, formalnega ali neformalnega

Ni "feminističen krožek"

Ni delo s psihadeliki ("plant medicine")

Ni delavnica, na kateri se dela brez oblačil ali dotika / stimulira erogene cone

Uvodni cikel "Pot Maternice" hkrati tudi:

 

❌ Ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje

❌ Ni nadomestilo za individualno psihoterapevtsko delo

❌ Ni pristop za reševanje osebnih ali družinskih kriznih situacij

Q. Kako vem, da je čas za to delo?

Veš. 

Ženske običajno povedo, da že ko izvedo za to delavnico, začutijo, da se je nekaj v njih odzvalo. Povabilo se jih dotakne. In začnejo z notranjim delom. Vesela sem tvoje prijave 🤍

Q.  Ta proces bi delala individualno.

Bistvo Poti Maternice je, da znotraj energijskega polja zavestno postavljene in vodene skupine poglobiš zavedanje svoje notranje moči; da se ti učiš delati sama s svojo energijo; da si inspirirana, teoretično in praktično, kako delati s to močjo, ki biva v tebi... na spiritualnem, mentalnem, čustvenem in telesnem nivoju. Skupina in ženske v Krogu si pri tem nudimo prepotrebno podporo. Zato je Pot Maternice učenje in zdravljenje, ki poteka v ženskem Krogu.

Q.  Moje partnerke so ženske.

Delo je usmerjeno na naravo tvoje ženske biti in ta ostaja taka kot je ne glede na to, kakšna je tvoja spolna preferenca ali usmerjenost. V kolikor čutiš, da je to delo zate, se vsekakor prijavi in se veselim srečanja s tabo! 

Q. Imam inteligentno vprašanje...

Ki ga ni tu?

Absolutno!

Piši mi, dobiš me na info@psihoterapijabozic.si

In seveda, toplo vabljena, da se nam pridužiš!

Tvoja mentorica

Tina Božič

Tina je izkušena individualna in skupinska psihoterapevtka. Že leta je srečno poročena s Samotom, s katerim sta si skupaj ustvarila tudi družino. Kot psihologinja je začela z delom l. 2003, ko je še živela in delala  v Ljubljani. Od l. 2009 ima odprto zasebno psihoterapevtski prakso v Novi Gorici. Sodeluje z ženskami v celotnem rodnem obdobju, tudi med nosečnostjo in postpartum ter v perimenopavzi in kasneje. Vse njeno delo se vrti okoli tega, da jim stoji ob strani, ko speminjajo neljubečnost do sebe ter si ustvarjajo življenja po merah njihove Duše. Tina je klasično izobražena psihologinja in psihodinamska telesno usmerjena psihoterapevtka, ki že več kot dest let nadgrajuje psihoterapevtsko delo z manj klasičnim energijskim delom in spiritualnostjo.

Tina.jpg

"Delavnica Pot maternice je bila najlepše in najboljše darilo, ki sem si ga kadarkoli podarila. Šla sem tja brez pričakovanj in obenem polna upanja. In vsi upi na spremembe na bolje so se mi izpolnili v polnosti. Je res intenzivno delo na sebi in v relativno kratkem času sem dobila veliko uvidov in neprecenljivega znanja. Odprlo se je, tisto kar je bilo dolgo časa zaprto. Izjokala sem, kar je bilo za izjokat in se prebila čez temne dele sebe. Dobila sem vodila za nadaljne delo, ki se ga bom lotevala dobro opremljena. Zato delavnico iz srca, toplo toplo priporočam vsaki, ki jo pokliče. In neskončno sem hvaležna Tini za njeno delo!"

Kaja

psihodinamska psihoterapevtka (EAP), univ.dipl.psihologinja,

DEH® Certified Professional, EFT Level 2

Email: info@psihoterapijabozic.si

Spletka: klik na psihoterapijabozic.si

Prijava na naše e-novice: klik tukaj 

bottom of page